Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi član obitelji

Marin Čilić: Kad sam saznao za trudnoću nisam bio toliko ushićen

Foto: Davor Puklavec/pixsell
1/7
09.11.2019.
u 14:00

U veljači će tenisač i njegova supruga Kristina postati roditelji i novom poglavlju u životu se vesele, a tenisač priznaje kako mu uzbuđenje raste što je termin poroda bliže.

Sredinom veljače naš proslavljeni tenisač Marin Čilić i njegova supruga Kristina postat će roditelji.

- Nova kolica. S uzbuđenjem vam javljam da se tim Čilić širi. Novi član će nam se pridružiti 2020. godine - napisao je Čilić nedavno na Instagramu uz fotografiju na kojoj je s dječjim kolicima. 

U intervju koji je dao za Sportske novosti rekao je kako se on i supruga vesele novom koraku u životu, ali dodao je i kako u trenutku kada je saznao da će postati tata nije bio toliko ushićen kao sada.

- Kad smo saznali da je trudna, čak i nisam bio toliko ushićen, nije me preplavio osjećaj, ali kako vrijeme odmiče, kako se bliži termin, tako i moje uzbuđenje raste. Nadam se da će sve ispasti super, da neće biti komplikacija, a beba bi se trebala roditi sredinom veljače - izjavio je Čilić.

Marin i Kristina vjenčali su se prošle godine u travnju u Cavtatu, a nakon svadbenog obreda par je pripremio proslavu za uzvanike u tvrđavi Revelin. Par se upoznao u Dubrovniku 2008. godine na Davis Cupu gdje je Kristina radila kao hostesa. Prijateljstvo je brzo preraslo u ljubav i Kristina je počela pratiti Marina na svim njegovim mečevima i to mu, kaže, donosi sreću.  

Komentara 2

Avatar Trica
Trica
14:43 09.11.2019.

Neka je sa srećom majstore.

RO
romobil
15:06 09.11.2019.

Ima lik svoje ljude pa i nije bio ushićen....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije