Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITKE

Presretne vijesti za splitskog glumca! On i supruga treći put postali roditelji

Foto: Željko Lukunić/Pixsell
1/6
02.07.2020.
u 10:42

Glumac Robert Kurbaša i supruga Kristina jučer su postali roditelji treći put.

U dom splitskog glumca Roberta Kurbaše i njegove supruge Kristine stigla je prinova! Naime u travnju su otkrili da očekuju treće dijete te da je Kristina u 7. mjesecu trudnoće . Sada Story doznaje kako je paru na svijet jučer stigla djevojčica.

Kristina je curicu, čije se ime još ne zna, rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, za razliku od sinova Marka Ilije (7) i Emanuela (4) koje je rodila u Splitu.

– Sve se okrene naopačke. Obitelj i jest razlog zbog kojeg sam ubacio u nižu brzinu što se tiče angažmana. Obitelj je prioritet – rekao nam je jednom prigodom Kurbaša. Robert i Kristina vjenčali su se u veljači 2013. u crkvi Bezgrešnog začeća u Kučinama kod Solina nakon godinu dana veze. Nekoliko mjeseci nakon svadbe rodio im se i prvi sin Marko Ilija.

1/3

Za vrijeme karantene, obitelj je uživala u prirodi nedaleko od Samobora gdje su se preselili do daljnjeg, a Splićanin je tada priznao da ga je spoznaja kako im stiže kći najviše raznježila.

– Ne stajemo dok ne bude curica. I Kristina i ja isto razmišljamo i želimo podariti ljubav što većem broju djece. Naravno, koliko nam financijske mogućnosti to dopuste – rekao je svojedobno medijima.

Sve ljubavi Severine Kojić: Neke je krila, a o drugima rado pričala

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije