Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve nasmijala

Prepoznajete li voditeljicu i bivšu kandidatkinju 'Života na vagi' ispod ove perike?

Foto: Screenshot
1/10
16.02.2021.
u 23:00

Podsjetimo, u "Život na vagi" Maca je ušla sa 125,9 kilograma, a kući je otišla 30 kilograma lakša.

Marijana Džolić, poznatija po nadimku Maca, jedna je od najupamćenijih kandidatkinja četvrte sezone "Života na vagi", a osim što je bila kandidatkinja, postala je i voditeljica tog showa! Tako je u studenom prošle godine prvu put preuzela voditeljsku palicu u ruke. 

Maca je svoju vjernu publiku sada oduševila urnebesnom fotografijom na Instagramu. Pozirajući s prijateljicom povodom maškara, stavila je periku kričave boje i oduševila pratitelje.

Foto: FIBA/Screenshot

No, iako je kompletno "promijenila" kosu i njezinu boju, dao ju je njezin široki osmijeh. 

Podsjetimo, u "Život na vagi" Maca je ušla sa 125,9 kilograma, a kući je otišla 30 kilograma lakša. Nakon izlaska nastavila je marljivo primjenjivati navike stečene tijekom showa, a rezultatima ni danas nije sasvim zadovoljna.

- Moj život se znatno promijenio, naravno nabolje. Zdravije živim u svakom pogledu. Držim se i dalje zdravih navika, ali me količine zeznu jer ja toga mogu fino prožvakati -  priznla nam je prošle godine u razgovoru. 

Komentara 1

RI
rikavac
23:22 16.02.2021.

Naporni ste sa Macom. Ova je gora od Doris Pinčić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije