Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRASTIČNO SMRŠAVIO

Prepoznajete li ovu zvijezdu? Istopio se preko blagdana

Jonah Hill
Foto: Guliver/X17
1/4
05.01.2017.
u 10:31

Jonah je vidno smršavio, pa su se mnogi zapitali što mu se dogodilo. Možda je, kao i mnogi drugi njegovi kolege, morao raditi na novoj ulozi.

Blagdani su za mnoge vrijeme kad ne misle o hrani i bez grižnje savjesti nabiju suvišne kilograme. No, poznati glumac Jonah Hill (33), čini se, ovih blagdana radio je na sebi.

Fotoreporteri jučer su ga snimili na aerodromu u Los Angelesu, nakon što se vratio iz New Yorka, gdje se zabavljao s prijateljem i kolegom Michaelom Cerom. Jonah je vidno smršavio, pa su se mnogi zapitali što mu se dogodilo. Možda je, kao i mnogi drugi njegovi kolege, morao raditi na novoj ulozi.

Foto: Guliver/X17

U novom filmu glumi heroja

Inače, zvijezda prošlogodišnjeg filma "Psi rata" ove će godine glumiti u filmu "The Ballad of Richard Jewell", koji se bavi herojem koji je spasio tisuće života od terorističkog napada na Olimpijskim igrama u Atlanti 1996., a nakon toga lažno je optužen od javnosti za sudjelovanje u tom napadu.

>>Jonah Hill i Channing Tatum dali savjete Brazilcu Fredu prije utakmice s Hrvatskom?

Ključne riječi

Komentara 1

SE
sestrićna
11:49 05.01.2017.

ma glumi da je smršavio..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije