Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'22 Jump Street'

Jonah Hill i Channing Tatum dali savjete Brazilcu Fredu prije utakmice s Hrvatskom?

channing tatum
Foto: PR FOTO
13.06.2014.
u 14:54

Akcijska komedija '22 Jump Street' u domaća kina dolazi već ovoga srpnja, a njegove glavne zvijezde Channing Tatum i Jonah Hill trenutno putuju Europom i natječu se tko će bolje promovirati ovaj sigurni kino hit...

Akcijska komedija '22 Jump Street' u domaća kina dolazi već ovoga srpnja, a njegove glavne zvijezde Channing Tatum i Jonah Hill trenutno putuju Europom i natječu se tko će bolje promovirati ovaj sigurni kino hit. Povodom jučerašnjeg početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu obojica su snimili šaljivi video koji vam ovim putem donosima, a u kojem svim potencijalnim budućim nogometašima daju par korisnih savjeta za njihove nadolazeće utakmice. Ako je suditi prema ovom videu, očigledno ih je Brazilac Fred poslušao...

Barem što se tiče simuliranja padanja. Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć se veći dio utakmice junački nosila s ne tako uvjerljivom reprezentacijom Brazila koju mnogi već sad vide u finalu, 13. srpnja. Na našu žalost očigledno je napadač Fred prije svih u svijetu vidio Tatumov i Hillov video te pokupio par savjeta dvojice holivudskih zvijezda koji su sinoć pomogli domaćinima da dođu do prve pobjede na Svjetskom prvenstvu.

Nakon što su prošli kroz srednju školu (dvaput), policajce Schmidta (Jonah Hill) i Jenka (Channing Tatum) očekuju velike stvari nakon što preuzmu tajni zadatak i nađu se na lokalnom fakultetu. Ali nakon što Jenko upozna svoju srodnu dušu u atletskom timu, a Schimdta preokupiraju predavanja boemske umjetnosti, obojica započinju ozbiljno preispitivati svoje partnerstvo. Ubrzo se njih dvojica neće samo susresti s problemom rješavanja slučaja zbog kojeg su uopće došli na fakultet – već će morati otkriti posjeduju li volju i želju da stupe u prijateljski odnos kakav imaju stariji, ozbiljni ljudi. Ako uspiju nadvladati adolescenciju i iz mladića postanu muškarci, odlazak na fakultet bi mogla biti najbolja stvar koja im se ikada dogodila. Akcijska hit komedija '22 Jump Street' u domaća kina stiže 24. srpnja!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije