Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na granici

Prepoznajete li ove zgodne vatrene glumce? Snimili su kalendar

Foto: Nova TV
1/10
19.11.2018.
u 12:30

Glumci serije "Na granici" snimili su seksi vatrogasni kalendar.

Nedavno smo u seriji ''Na granici'' imali priliku vidjeti kako su na Petrin (Nadia Cvitanović) prijedlog, vatrogasci odlučili napraviti seksi vatrogasni kalendar i prodavati ga kako bi zaradili.

Kada je Tomo (Siniša Ružić) saznao da na slikanje nije pozvan Marko (Filip Juričić), odmah je nanjušio zavjeru. Marko se ponudio za slikanje, no Andrija (Milan Štrljić) ga je isprva odbio. S obzirom da su Andrija i Mijo lobirali za glasove za zapovjednika DVD-a, obojica su shvatili da im za pobjedu treba Marko.

Foto: Nova TV

Andrija je zatim pozvao i Marka da se fotografira za kalendar no kad je Zorka (Nina Erak) ugledala Marka, naredila je Luki (Marko Braić) da ga izbaci. Andrija je ostao ipak zapovjednik DVD-a Lokvica, a kao ishod svega ostao nam je atraktivan kalendar vatrogasaca Lokvice – a u našoj verziji i s Markom Lasićem!

Stranice od siječnja do prosinca 2019. na ovom jedinstvenom vatrogasnom kalendaru krase fotografije članova vatrogasne dobrovoljne postrojbe: Andrija Masle (Milan Štrljić), Krešo Butigan (Momčilo Otašević), Ante Štiglić (Asim Ugljen), Marko Lasić (Filip Juričić), Nediljko (Nermin Omić) i Jure Penava (Dino Rogić), Karlo (Petar Puškarić) i Dado (Mirko Ilibašić). 

Svoj primjerak kalendara za iduću godinu s trenutno najpoznatijim vatrogascima u zemlji, mogu osovjiti i gledatelji i obožavatelji serije, pratite društvene mreže, službene stranice hit serije ''Na granici'' i saznaj kako doći do svog primjerka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije