Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisjetila se

Djevojčica s fotke: Poznata Hrvatica se prisjetila djetinjstva i objavila dirljivu poruku

Foto: Instagram
1/9
14.12.2020.
u 18:25

Ovaj put povod je bio rođendan njezine majke Danice Šuput, a Maja je povodom njega odlučila s pratiteljima podijeliti fotografiju iz djetinjstva na kojoj se vidi da Maju majka drži iznad rođendanske torte.

Maja Šuput fotografijama iz dana u dan iznova oduševljava svojim fotografijama, no tu i tamo se prisjeti i ponekih stvari iz prošlosti.

Ovaj put povod je bio rođendan njezine majke Danice Šuput, a Maja je povodom njega odlučila s pratiteljima podijeliti fotografiju iz djetinjstva na kojoj se vidi da Maju majka drži iznad rođendanske torte.

Foto: Instagram screenshot

"Jedina osoba s kojom sam proslavila sve svoje i njezine ročkase", napisala je Maja uz fotku i dodala: "Volim svoju majku", "Najbolja mama na svijetu", "Sretan rođendan.

Podsjetimo, Maja Šuput na Instagramu je početkom mjeseca objavila selfi sa svojom majkom, kada su pobrale hrpu komplimenata.  Brojni njezini obožavatelji zasuli su ih komplimentima na račun izgleda, a javila su se i neka poznata lica. "Ljepotu si naslijedila od mame. Izgledate kao sestre", "Mama kao seka", "Bome je i majka ljepotica i zgodna kao i ti", "Ne zna se koja je ljepša", samo su neki od komentara oduševljenih fanova, a javila se i Lana Jurčević koja je Maji poručila da joj je mama jako zgodna.

Ključne riječi

Komentara 1

LE
lector2corrector
21:52 14.12.2020.

Maja, Nives... nedostaju još Sevka, Februarka i "ona" pa da happy quintet bude potpun...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije