Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljevska obitelj

Preokret u odnosima! Harry otkrio kako je prošao posjet kraljici, a poznato je i koliko je dugo razgovarao s ocem

FILE PHOTO: Britain's Queen Elizabeth is joined by members of the Royal Family on the balcony of Buckingham Palace as they watch a fly past to mark the centenary of the Royal Air Force in central London
Foto: Chris Radburn/REUTERS
1/8
Autori: Vecernji.hr, Hina
19.04.2022.
u 11:20

Kazao je kako je bilo divno vidjeti ju uživo, a osim nje vidio je i oca, princa Charlesa s kojim je bio samo 15 minuta.  Harry je kraljicu posjetio na putu za sportsko natjecanje 'Invictus Games', te je dodao kako je siguran da bi Elizabeth bila sretna da može biti tamo s njima.

Princ Harry i Meghan Markle pozvani su da se pojave na balkonu Buckinghamske palače uz ostatak kraljevske obitelji za vrijeme proslave kralijčinog platinastog jubileja. Princ je prvi put progovorio o tome kako je u tajnosti posjetio 96-godišnju baku, kraljicu Elizabeth.

Kazao je kako je bilo divno vidjeti ju uživo, a osim nje vidio je i oca, princa Charlesa s kojim je bio samo 15 minuta. 
Harry je kraljicu posjetio na putu za sportsko natjecanje 'Invictus Games', te je dodao kako je siguran da bi Elizabeth bila sretna da može biti tamo s njima. 

Iako su Meghan i Harry pozvani na proslavu kraljičinog jubileja, zbog toga što su prestali obavljati kraljevske dužnosti, neće biti pozvani da sudjeluju u službenim eventima. Kraljičini pomoćnici misle da bi njoj puno značilo da Harry i Meghan budu s njom za vrijeme proslave, pogotovo zato što još nije imala priliku upoznati malenu Lilibet

Podsjetimo, britanski princ Harry i njegova supruga Meghan susreli su se prošli četvrtak licem u lice s kraljicom Elizabetom, rekao je njegov glasnogovornik nakon što su novine The Sun izvijestile o posjetu. Glasnogovornik je rekao kako je par svratio u Ujedinjeno Kraljevstvo na putu za Haag gdje su prisustvovali na Igrama Invictus, dodavši da je Harry ranije rekao kako se nada da će vidjeti svoju baku. Buckinghamska palača odbila je dati komentar.

The Sun je naveo kako su Harry i Meghan također vidjeli princa Charlesa tijekom posjeta dvorcu Windsor, što je bilo njihovo prvo zajedničko putovanje u Britaniju otkako su napustili kraljevske dužnosti u ožujku 2020. Harry, koji se s Meghan preselio u Sjedinjene Države, prošli je mjesec propustio komemoraciju za svog djeda, princa Philipa, vojvodu od Edinburgha, koji je umro u travnju prošle godine.

Njegov nedolazak uslijedio je nakon neslaganja s britanskom vladom oko sigurnosne zaštite tijekom njegova boravka u Britaniji. Kraljica, koja će kasnije ovog mjeseca napuniti 96 godina, pati od problema s pokretljivošću i nije prisustvovala na godišnjoj misi na Veliki četvrtak u kapeli sv. Jurja u dvorcu Windsor. Također nije prisustvovati na nedjeljnoj uskršnjoj misi u Windsoru.

VIDEO Princ Harry i Meghan u tajnosti posjetili kraljicu, prvi put otkako su napustili kraljevske dužnosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije