Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 78. GODINI

Preminuo poznati glumac iz TV serije Frasier

Frasier
06.02.2018.
u 01:02

U Ameriku je stigao s 19 godina iz Engleske, a filmskoj industriji se priključio 1977. godine

Glumac John Mahoney, najpoznatiji po ulozi Martina Cranea u popularnoj TV seriji Frasier, preminuo je u 78. godini u umirovljeničkom domu u Chicagu. 

Mahoney je glumio oca Kelseyja Grammera (Frasier Crane) u čak 11 sezona Frasiera od 1993. do 2004. godine. Za tu je ulogu osvajao niz nagrada i priznanja, uključujući i po dvije nominacije za Emmy i Zlatni globus. 

U glumačkoj karijeri duljoj od 35 godina bio je protagonist i u mnogim igranim i animiranim filmovima, a bio je poznato lice i u popularnim TV serijama Kafić uzdravlje i 3. kamenčić od Sunca

U Ameriku je stigao s 19 godina iz Engleske, a filmskoj industriji se priključio 1977. godine. Nikad se nije oženio i nije imao djece. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije