Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadna smrt

Preminuo glazbeni producent i aranžer Mato Došen

miso kovac
03.04.2010.
u 12:47

Mato Došen sredinom osamdesetih se proslavio zahvaljujući suradnji sa Mišom, Nedom Ukraden, grupom Magazin, Danijelom Popovićem i brojnim drugim zvijezdama.

Glazbeni producent i aranžer Mato Došen u petak popodne je preminuo u svom domu u Zagrebu, od posljedica srčanog udara. Posljednji projekt na kojem je radio i iznimno mu se veselio bio je novi album Miše Kovača na kojem se trebalo nalaziti 12 već objavljenih Mišinih pjesama za koje je Došen napravio nove aranžmane.

Mato Došen sredinom osamdesetih se proslavio zahvaljujući suradnji sa Mišom, Nedom Ukraden, grupom Magazin, Danijelom Popovićem i brojnim drugim zvijezdama. Krajem 80-tih se odselio u Andaluziju sa suprugom Vesnom Srečković, a prije dvije godine vratio se u domovinu.

Ključne riječi

Komentara 1

OV
over
13:27 03.04.2010.

steta :( vrhunski klavijaturist, aranzer i producent 1980-ih.... tko nije stigao neka poslusa njegov jedini samostalni album \"zabranjene zene\" i pjesmu \"ako je to taj zivot\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije