Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Preminuo Damir Mihanović Ćubi, zabavljač kojeg su voljele sve generacije

Damir Mihanović Ćubi
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/8
01.01.2020.
u 16:34

Nedavno se doznalo da se Ćubi zbog teške bolesti liječi u bolnici Sestara milosrdnica. Prije tjedan dana vatio se kući kako bi božićne blagdane proveo s obitelji.

Na prvi dan Nove godine iz Splita je stigla tužna vijest. Kako doznaje Radio Dalmacija, nakon kratke i teške bolesti preminuo je Damir Mihanović Čubi, voditelj, glazbenik i zabavljač. 

Nedavno se doznalo da se Ćubi zbog teške bolesti liječi u bolnici Sestara milosrdnica. Prije tjedan dana vatio se kući kako bi božićne blagdane proveo s obitelji.

Široj javnosti najpoznatiji je po ulozi majstora Nevena, povratnika iz Njemačke koji iz pozicije malog čovjeka iz Zagore kritizira svakodnevicu.

Nevena je uspješno igrao u serijama “Jel’ me netko tražio” i “Nad lipom 35”, a istu je ulogu ponovio i na daske, u monodrami “Tko radi, štrajka od gladi”, koju je sam napisao i s kojom je prošao cijelu Hrvatsku. Nekoliko godina svirao je kao bubnjar u zadarskoj grupi Forum.

Damir Mihanović Ćubi
1/9
Ključne riječi

Komentara 13

BR
brzzzy
16:41 01.01.2020.

Prerano si otišao... Počivao u miru Božjem ... Čuvali te anđeli nebeski... Obitelji iskrena sućut...

DU
Deleted user
17:00 01.01.2020.

Ode i Ćubi..tužno.

SV
SveJeUzalud
17:13 01.01.2020.

.....najbolji idu isuviše rano.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije