Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 81. GODINI

Preminula zvijezda filma 'Bonnie & Clyde'

Michael J. Pollard
Foto: Profimedia
1/3
22.11.2019.
u 20:50

Vijest o njegovoj smrti na Facebooku je objavio redatelj Rob Zombie. Pollard je glumio u Zombiejvom kultnom hororu "Ukleta kuća" (House Of 1000 Corpses) iz 2003. godine.

Michael J. Pollard, glumac najpoznatiji po ulozi u filmu "Bonnie i Clyde" iz 1967. za koji je dobio nominaciju za Oscar, preminuo je u 81. godini. Vijest o njegovoj smrti na Facebooku je objavio redatelj Rob Zombie. Pollard je glumio u Zombiejvom kultnom hororu "Ukleta kuća" (House Of 1000 Corpses) iz 2003. godine. 

- Izgubili smo još jednog člana obitelji 'Uklete kuće'. Probudio sam i saznao vijest da nas je napustio Michael J. Pollard. Oduvijek sam volio njegov rad i jedinstvenu prisutnost na ekranu. Bio je jedan od prvih glumaca s kojima sam želio raditi čim sam počeo snimati. nedostajat će mi - napisao je Zombie. 

Inače, Pollard je preminuo samo dva mjeseca nakon Sida Haiga, druge zvijezde 'Uklete kuće'.

Pokojni glumac u filmu "Bonnie i Clyde" igrao je uz Faye Dunaway i Warrena Beattyja, a njegov lik C.W. Mossa inspiriran je stvarnim suradnikom poznatog kriminalnog para. 

Zanimljivo je i da je inspirirao kolegu Michaela J. Foxa, da u čast njemu uzme inicijal J. u svom umjetničkom imenu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije