Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugo se borila

Preminula bivša natjecateljica showa The Voice, tragičnu vijest potvrdila njena mentorica

Foto: Youtube screenshot
1/5
05.02.2020.
u 08:00

Kako piše Sydney Morning Heraldu, Stuart je umrla u bolnici St. Vincent u Sydneyu okružena obitelji i prijateljima.

Kandidatkinja australske verzije showa The Voice koja se natjecala prošle godine preminula je prošle srijede nakon duge i teške borbe s rakom. Imala je 43 godine. 

Tragičnu vijest potvrdila je njezina mentorica Delta Goodrem. Kako piše Sydney Morning Herald, Stuart je umrla u bolnici St. Vincent u Sydneyu okružena obitelji i prijateljima.

Talentiranoj pjevačici koja je bila prateći glas pjevaču Michaelu Boltonu rak je dijagnosticiran 2018. godine. Zbog toga joj je bilo određeno 20 tjedana kemoterapije. Stuart je bila među posebnijim kandidatima u showu jer je već godinama bila dio glazbene industrije. Kazala je kako se prijavila u show da bi ljudima podigla svijest o raku dojke.

– Htjela sam mladim djevojkama pokazati kako je moguće dobiti rak dojke u mladosti i da trebaju redovito ići na preglede – kazala je u jednom intervjuu. 

Ključne riječi

Komentara 4

MA
MALTEZ
09:59 06.02.2020.

Tužna vijest. Sada molim objavljujte kada god netko umre u bilo kom dijelu svijeta , a da se takmičio u nekom pjevačkom takmičenju. Možete obuhvatiti i tradicionalno takmičenje pjevača amatera "Glas proljeća" u Kučama , pokraj Vukovine , odnosno Velike Gorice.

ST
Stručnjak
11:03 05.02.2020.

Ja sam mislio da je riječ o našem Voiceu.

AB
amsterdam.buca
08:11 05.02.2020.

jako bitna vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije