Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Banskim dvorima

Premijer Plenković primio redatelja 'Generala' Antuna Vrdoljaka i glavnog glumca Gorana Višnjića

film General
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
05.06.2017.
u 21:10

Ekipa filma i serije koja obrađuje tematiku Domovinskog rata i života generala Gotovine, upoznala je premijera s tijekom snimanja filma

Ekipu filma i serije "General" u Banskim dvorima danas je primio premijer Andrej Plenković. 

Glavni glumac Goran Višnjić, koji u filmu utjelovljuje generala Antu Gotovinu i redatelj filma Antun Vrdoljak upoznali su premijera kako se odvija snimanje filma koji obrađuje teme iz Domovinskoga rata, neke od ključnih vojno-redarstvenih operacija, ratni i životni put generala Ante Gotovine i hrvatskih dragovoljaca, izvijestili su iz Vlade.

Premijer je izrazio zadovoljstvo što film želi objektivno prikazati sve povijesne okolnosti i činjenice iz razdoblja pobjedničke Hrvatske vojske.

Komentara 6

JA
jadrmatic
21:22 05.06.2017.

Nakon "Generala" kreće snimanje "Intelektualca", potresne drame o narodnom tribunu Miri Bulju. U glavnoj ulozi Brad Pitt.

PU
Pukovnik
22:33 05.06.2017.

Glavni glumac je Plenkovic.

SI
siskic
22:12 05.06.2017.

treba lovu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije