Naslovnica Showbiz Zvijezde

Ekipa 'Mamma Mije' nezakonito koristila brod Čede Jovanovića?

Lučka kapetanija u Visu zaprimila je dojavu da je brod na kojem se zabavljala filmska ekipa, nezakonito korišten i inspektori sada sve istražuju zbog sumnji o "crnom čarteru"
12. listopada 2017. u 15:46 7 komentara 2250 prikaza
Foto: Željko Lukunić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/4

Glumačka ekipa mjuzikla "Mamma Mia!" koji se zadnjih mjesec dana snimao na Visu u pauzama snimanja dobro se zabavljala i to na brodu koja je, navodno, u vlasništvu srpskog političara Čedomira Jovanovića, pišu 24 sata.

Viški kolačići Slavna glumica obožava hrvatske smokve: Poslastica su za moju dušu

Međutim, od zabave u pauzama snimanja će se oprostiti jer navodno je Lučka kapetanija u Visu zaprimila dojavu da je brod nezakonito korišten i inspektori sada sve istražuju zbog sumnji o "crnom čarteru". Plovilu koje je sada pod inspekcijskim nadzorom Lučke kapetanije je zabranjena plovidba.

Čedomir Jovanović je za 24 sata rekao da su ga iz produkcije zamolili mogu li snimiti neke scene na njegovom plovilu, ali o istrazi ne zna ništa. 

1 / 12
Poznata hollywoodska glumica Amanda Seyfried pauzu tijekom snimanja filma "Mamma Mia!" iskoristila je za druženje s kćeri.
Pierce Brosnan UMJETNIČKA DUŠA Pierce Brosnan na otoku Visu otkrio skriveni talent... AGENT 007 Pogledajte glumačku legendu u društvu prekrasne supruge na Visu Zgrožena Nedi nudili ulogu: Nema tih novaca za koje bi pristala odglumiti te scene

VIP izdvaja za Vas

  • General_U:

    j vam čeda kev...kooji vam je više!!!!

  • europromatrac:

    Koga briga i Kakve veze ima tko se zabavlja na čijem brodu?!? Osim tkzv. bolesnika koji su ne svojom krivnjom dobili mrvicu ovlasti u nekom bezznačajnom djelu Hrvatske zbilje. Dokazati crni čarter neče nikada ,a izblamirati moju zemlju su već ... prikaži još!eć uspjeli a možda i plate kakvu odštetu ljudima jer su umjesto besplatnog broda sada morali platiti nekome.....

  • alsharq:

    Ma , odakle Cedi jahta.