Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na otvaranju eurovizije

Predstavnik Izraela zgrozio javnost svojim ponašanjem prema Miji Dimšić: 'To je bezobrazno, jadna ona!'

Foto: Screenshot
1/17
09.05.2022.
u 20:00

Michael Ben David je Miji rekao da ode jer je 'ovo njegov trenutak', no uskoro se krenuo smijati i grliti je. "Šala, šala", vikao je.

Jedan je trenutak s jučerašnjeg otvaranja Eurovizije privukao posebnu pažnju. Naime, predstavnica Hrvatske Mia Dimšić taman je  odradila intervju te je na zahtjev novinara zapjevala svoju omiljenu eurovizijsku pjesmu iz ranijih godina. Tada joj se približio izraelski predstavnik Michael Ben David i istrgnuo joj mikrofon iz ruku.

- Daj mi mikrofon! - viknuo je, a ovaj njegov potez na društvenim mrežama, posebno na Redditu, izazvao je lavinu komentara.

"Mrzim ovaj trenutak. Jadna Mia", pisali su. "Ovo se događa toliko često, da mislim da sve radi namjerno", dodala je druga osoba. "

To je bezobrazno, čak i ako je šala", "Kako itko može misliti da je ovo normalno ponašanje?", pisali su. "Odvratno", "Znam da neću glasati za njega", još su neki od komentara.

Nakon ovog događaja, David je Miji rekao da ode jer je 'ovo njegov trenutak', no uskoro se krenuo smijati i grliti je. "Šala, šala", vikao je izraelski predstavnik.

Inače, David je svojim cjelokupnim ponašanjem na Euroviziji izazvao zgražanje. Jedan od tih trenutaka je i kada je poljubio jednog kandidata bez njegovog pristanka. Također, unosio se drugima u lice, upadao u riječ i provocirao. Čak je i jednom voditelju tijekom razgovora stao potezati i skidati zaštitnu masku. Imao je i neke neprimjerene šale, a mnogi su ga opisali kao nametljivog i glasnog.  

Dodajmo da bi Michael trebao nastupiti s pjesmom 'I.M' u drugoj polufinalnoj emisiji u četvrtak. 

VIDEO Prljavo kazalište se raspalo, Fileš zabranio nastupe

 

Ključne riječi

Komentara 8

DO
domolub
20:34 09.05.2022.

id T ,šta drugo reći za njeg,našmrco se izgleda previše ,

DU
Deleted user
21:17 09.05.2022.

To je šala ljigavaca američkog tipa. Lik bi trebao šutjeti i biti zahvalan što se uopće tamo nalazi. To je Eurovizija i treba se održavati među europskim državama. Njegova država je u Aziji. Uvijek sam se pitao što Izrael radii na pjesmi eurovizije. Od nedavno se isto pitam i za Australiju.

ZA
zagabria7
22:00 09.05.2022.

Čovjek je postigao željeni učinak, svi o njemu pričaju. Bar će neke koristi imati od Eurovizije dok će se drugi samo besplatno najesti i onda doma. Inače Mia me ugodno iznenadila bila je dosadni djevojčurak sada je polu-vamp

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije