Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Predstavljena 'Čista ljubav', a prve reakcije govore da nas čeka napeta ljubavna priča

Herceg utjelovljuje Tomu, smetlara i bivšeg odlikovanog policijskog inspektora, samohranog oca koji je odvažan, čvrst i iskren, a Tara Rosandić igra Sonju, tetu u vrtiću, koja je navikla stavljati tuđe potrebe ispred svojih.
29. kolovoza 2017. u 18:00 4 komentara 2495 prikaza
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Sjajna glumačka postava predvođena Ivanom Hercegom, Momčilom Otaševićem, Tarom Rosandić, Sanjom Vejnović, Ksenijom Pajić, Mladenom Vulićem, Nives Celzijus, Sementom Rajhard, Sašom Anočićem, Dadom Ćosićem, okupila se s čelnim ljudima produkcijskog tima Nove TV i predstavnicima medija na zajedničkom gledanju ključnih sekvenci iz nadolazećeg jesenskog auta Nove TV.

NOVA LJUBAV Ana Majhenić voli dečke koji se prezivaju Herceg

Prvo gledanje serije oduševilo je sve prisutne, a to su potvrdili i glavni glumci serije. „Ovo što smo danas gledali su samo segmenti, ali od prve sekunde gledanja sam se naježio. Mogu reći da su to sve skupa jako dobro ukomponirali. Ti glumci, taj scenarij, stvarno sam jako zadovoljan. Bio je muk u gledalištu, to sve govori.“ kazao je Ivan Herceg, a oduševljena je bila i Tara Rosandić koja je poručila:

„Uzbudljivo je jako bilo. Sretna sam kako su scene ispale. Sigurna sam da će naša publika biti zadovoljna, a to je najbitnije.“
Sudeći po viđenom, serija 'Čista ljubav' zasigurno će prikovati gledatelje uz male ekrane, a to je potvrdila i autorica Nataša Buljan:„Priča je napeta, puna obrata i velikih životnih preokreta s kojima će se gledatelji lako povezati. Ali prije svega, to je priča o onome što nas sve pokreće - o ljubavi. I to o bezuvjetnoj ljubavi, onoj  koju ne biramo mi, nego onoj koja odabere nas.“

Protagonisti serije, Ivan Herceg koji utjelovljuje Tomu, smetlara i bivšeg odlikovanog policijskog inspektora, samohranog oca koji je odvažan, čvrst i iskren te Tara Rosandić u liku Sonje, tete u vrtiću, koja je navikla stavljati tuđe potrebe ispred svojih, izrazito toplog osmjeha i čistog srca, pokazat će da se za istinsku ljubav valja boriti, kao i da u životu treba zaprljati ruke, ali duša mora ostati čista.

Uskoro nas čeka još jedna atraktivna domaća serija s neodoljivom ljubavnom pričom u produkciji Nove TV, 'Čista ljubav', čiji se početak emitiranja s uzbuđenjem iščekuje.

1 / 17
Glumačka ekipa serije "Čista ljubav"
petra (1) PETRA KAPOR: Kolege na setu stalno mi govore da nalikujem na Monicu Bellucci Ivan Herceg Što je razlog Ivan Herceg napustio kolegicu, želi se vratiti bivšoj djevojci? Ivan Herceg, Ana Majhenic GLUMAČKI PAR Ivan Herceg i Ana Majhenić uživaju na odmoru: 'U dobrim sam nogama'
ŠTO JE SVE SNIMILA 'BUBA'
'Ante je rekao da kada ovo prođe sigurno imaš 500.000 kn, a ovo ti šalje da imaš za Uskrs'
Renault Zoe
U POTRAZI
Od Samobora do Ivanić Grada: Kako smo tražili najbolje jagode?
  • Avatar Istinski Pravi Hrvat
    Istinski Pravi Hrvat:

    Treba što prije snimati ljubavnu seriju "Spašenje u Beogradu" u kojoj če glavne uloge igrati hrvatske dive Severina i Marijana a uloge njihovih ljubavnika srbijanski samaritanci koji su uskočili da nesretnicama pomognu do orgazma i veselja..

  • rikavac:

    Opet neka glupost na Novoj dosta sto od programa 24 sata kojeg emitiraju od toga 20 sati Turski sapunica i sad opet sapunice domace.