Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORAN JANDROKOVIĆ

Predsjednik Sabora stigao je na premijeru u društvu supruge, njihova ljubav počela je na plaži

Gordan Jandroković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/7
02.12.2023.
u 13:41

Dobro raspoloženi Gordan i Sonja pozirali su fotografima, a zatim sjeli u prvi red kako bi pratili predstavu 'Važno je zvati se Ernest' u obnovljenom kazalištu Komedija

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković (55) sa suprugom Sonjom sinoć je došao na premijeru predstave ''Važno je zvati se Ernest'' u Kazalištu Komedija. Dobro raspoloženi Gordan i Sonja pozirali su fotografima, a zatim sjeli uprvi red kako bi pratili predstavu.
Gordan i Sonja u braku su od 1994. godine i zajedno imaju sinove Mihaela i Juricu te kći Klaru. Inače, Klara je završila Pravni fakultet i trenutačno radi kao odvjetnička vježbenica u jednom odvjetničkom društvu. Njezina majka Sonja ugledna je oftalmologinja u KBC-u Zagreb. Ljubav Gordana i Sonje planula je na Krku gdje su godinama oboje ljetovali, a zanimljivo je da je i supruga predsjednika Sabora inače i sestrična aktualnog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića. Supruga predsjednika Sabora rođena u Pekingu, kao dijete diplomata. Dio života provela je i u Bugarskoj. U jednom od rijetkih intervjua Sonja Jandroković je za Jutarnji list otkrila čime ju je Gordan osvojio.

VEZANI ČLANCI: 

Godinama smo ljetovali u Malinskoj na Krku. Uvijek mi je bio zgodan, bio je sportski tip, vrlo dobar rukometaš, samo se zbog fakulteta prestao baviti rukometom. Primijetila sam ga jer je lijepo skakao na glavu u more. Njegova me se vještina odmah dojmila, tako je to s djevojkama od 18, 19 godina. Gordan je uvijek tajanstveno odlazio s mora malo ranije od nas ostalih jer se pripremao za utakmice, opisala je što ju je privuklo kod njega.

- Jednom smo na nekom moliću slučajno malo više razgovarali i kroz razgovor se zaljubili... Iznenadilo me što je puno čitao, brdo knjiga. Od prvog trena točno je znao što hoće, znao je to i objasniti. I danas je takav. Oduvijek su ga zanimale politika i društvo. Možda smo i pomislili da će to biti ljetna ljubav, no ljetna ljubav se pretvorila u dugu, kvalitetnu... I troje djece, ispričala je Sonja Jandroković. 
Zanimljivo je da je Sonja rođakinja predsjednika Zorana Milanovića. Naime, Sonja je kći Zoranova ujaka. 

VIDEO: Preminuo Shane MacGowan, frontmen legendarnih The Pogues 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije