Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRANI MEDIJI O KOLINDI

Predsjednicu ponovno mijenjaju s prsatom Coco te podsjećaju na skandal s autom

Kolinda Dalić Šuker
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
10.07.2018.
u 14:40

Liderica balkanske nacije slavila je u loži uz ruskog premijera Medvjedeva, te u svlačionici s hrvatskim nogometašima, podsjećaja Sun te donosi predsjedničine generalije.

Nakon što je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović burno proslavila pobjedu protiv Rusije na Svjetskom prvenstvu u nogometu, ponovno je počelo i zanimanje stranih medija za nju. Dok su neki manji mediji ponovno zamijenili za suprugu Ice T.-ja, prsatu Coco Austin, drugi poput Sun-a pisali su zanimljive detalje iz njenog života.

Liderica balkanske nacije slavila je u loži uz ruskog premijera Medvjedeva, te u svlačionici s hrvatskim nogometašima, podsjeća The Sun, te donosi predsjedničine generalije.

Foto: Facebook/ Naš potok

Rođena je 1969. u Grobniku. Provela je godinu u programu razmjene učenika u Los Alamos srednjoj školi u Novom Meksiku. kasnije je studirala u Beču, Zagrebu, Washingtonu i Harvardu, prije nego što je doktorirla u svojoj zemlji prije tri godine. Tečno govori hrvatski, engleski, španjolski i portugalski, te razumije njemački, talijanski i francuski. The Sun je podsjetio i kako je Kolinda Grabar-Kitarović prva žena na poziciji predsjednika Hrvatske, te kako je u HDZ-u od 1993.

Posebni dio posvećen je Jakovu Kitaroviću, kojeg su predstavili engleskoj javnosti, baš kao i sina Luku, te kćer Katarinu, državnu prvakinju u klizanju na ledu.

"Gospodin Kitarović upleten je u skandal dok je njegova supruga bila veleposlanica u Washingtonu 2010. godine. Primijećen je kako koristi službeni automobil u privatne svrhe. Iako je gospođa Kitarović tvrdila da radi 24 sata dnevno, morala je platiti za suprugovo neautorizirano korištenje automobila", piše The Sun.

Kolinda Dalić Šuker
1/11

Komentara 24

KO
koki
15:29 10.07.2018.

I sto je pjesnik htio reci?. Da smo mi zaostali a on napredan? bez i jednog argumenta ili obrazlozenja, Zemljopisno nismo na Balkanu a doticni koji pise o kraljici balkanske zemlje ima ocite intelektualne deficite i komplex vise vrijednosti. Spada u kategoriju stoke sitnog zuba

Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
15:36 10.07.2018.

Liderica balkanske nacije ? Odkada je Hrvatska na balkanu?

PO
pozornik66
15:38 10.07.2018.

Autor VL, trol se sakriva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije