Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naša najtrofejnija atletičarka

Predivna Sandra ambasadorica je luksuznog brenda satova

tag heuer
Foto: Promo foto
1/8
23.06.2016.
u 13:21

Osim Sandre, ambasador TAG Heuera u Hrvatskoj je i europski prvak u gimastici, Marijo Možnik

Ususret predstojećim sportskim natjecanjima naša najtrofejnija atletičarka, osvajačica brojnih svjetskih i europskih zlatnih odličja te četverostruka pobjednica IAAF Dijamantne lige, Sandra Perković posjetila je prodajno mjesto Marli u Zagrebu u kojem je odabrala dva modela popularnih satova: TAG Heuer FORMULA 1 Steel and Ceramic Diamonds Chronograph i TAG Heuer FORMULA 1 Steel and Ceramic, čiji su je dizajn i performanse oduševile.

Isto tako učinio je i europski prvak u gimastici, Marijo Možnik, koji je posjetio urarsku radnju Mamić u Zagrebu i za sebe odabrao TAG HEUER CARRERA Calibre HEUER 01 Automatic Chronograph, sat dostojan europskog prvaka.

TAG Heuer globalni ambasador David Guetta uoči otvaranja Europskog prvenstva u Francuskoj svojim zaraznim plesnim ritmovima zapalio je na desetke tisuća ljudi na ulicama Pariza velikim koncertom, a uz njega, TAG Heuer ambasadori su Martin Garrix, Chris Hemsworth, Cara Delevingne, Cristiano Ronaldo, Patrick Dempsey, Red Bull tim Formule 1 koji su prepoznali da je TAG Heuer više od samog branda za satove, već da on predstavlja idealnog životnog suputnika.

>>Profinjena Severina promovirala luksuzni brand čije je zaštitno lice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije