Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALI ANĐEO

Prava tragedija! Kći joj je tek proslavila treći rođendan, a onda je izgubila životnu bitku

Ashley Stock
Foto: Instagram
1/6
01.06.2020.
u 12:50

Poznata američka influencerica Ashley Stock proživljava najteže dane nakon što je njezina kći Stevie Lynn preminula od posljedica teške dijagnoze.

Ashley Stock, popularna američka influencerica proživljava najgore dane koje bilo koji roditelj može doživjeti. Naime, njezina kći Stevie Lynn preminula od posljedica rijetkog oblika tumora na mozgu, samo tri dana nakon što je navršila tri godine. 

Djevojčici je teška dijagnoza otkrivena u travnju ove godine, ali zbog brze progresije bolesti, ništa se nije moglo poduzeti te je malena podlegla posljedicama krajem svibnja. Njezina majka je primijetila kako nešto nije u redu s kćerinim motoričkim sposobnostima te se s njom uputila na pretrage kako bi doznali nešto više i otklonili sumnje. 

Ashley Stock
1/5

Međutim, došla je potvrda najgoreg.

35-godišnja influencerica tužne vijesti o gubitku 3-godišnje kćeri podijelila je i na društvenim mrežama. 

"Stevie Lynn Stock, stara tri godine. Tvoriteljica čudesa, davateljica svjetla, iscjeliteljica srca. Plavooka, prigušenog smijeha, djevojčica kovrčave kose. Obožavana mlađa sestra, kći i prijateljica. 27. svibnja u 13.05 sati Stevie je udahnula svoj posljednji dah. Dogodilo se mnogo čuda i bezbroj Božjih trenutaka koje ću pretočiti u riječi kada smognem snage. Za sada me preplavljuje olakšanje jer je otišla u miru, ali osjećam se slomljeno od boli, toliko jake da ju ne mogu opisati riječima", poručila je na Instagramu te rastužila mnoge.

Premda pratitelji ostavljaju poruke ohrabrenja i izražavaju sućut, nezamislivo je da ju se može utješiti nakon ovakvog gubitka.

Ovo su najtragičnije prometne nesreće u kojima su poginuli poznati

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije