Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAK NA PRVU

Goga i Adam otkrili tko je prvi rekao 'volim te' i druge detalje o svojoj vezi

Goga i Adam
Foto: Instagram
1/6
01.06.2020.
u 10:49

"Kuma otvara novi kviz! 15 Pitanja... Ništa ne boli, kaže, treba samo zatvoriti oči i pokazati prstom", napisala je Goga pokraj videa. Tako smo doznali da je Adam bio taj koji je prvi poljubio Gogu i rekao joj da je voli

Gordana Marelli i Adam Kromer, par koji je svoju vezu počeo nakon showa "Brak na prvu", otkrio je na Instagramu nove detalje o svojoj vezi. Goga je objavila video u kojem su odgovarali na pitanja o njihovoj vezi. Pitanja je postavljala prijateljica, a oni su zatvorenih očiju morali pokazati na sebe ili partnera, ovisno o odgovoru.

Goga i Adam
1/6

"Kuma otvara novi kviz! 15 Pitanja... Ništa ne boli, kaže, treba samo zatvoriti oči i pokazati prstom", napisala je Goga pokraj videa. Tako smo doznali da je Adam bio taj koji je prvi poljubio Gogu i rekao joj da je voli.

 

Par se još nije pošteno posvađao, a jedinu prepirku dosad započela je Gordana. Adam je bolji pjevač, a Goga bolje pleše od njega.

"Kad je počeo show, pitala sam se kako to da vas nisu spojili kao par i vidim da ste se sami spojili. Želim vam puno sreće i ljubavi", napisala joj je jedna pratiteljica. 

– Naše prijateljstvo počelo se pretvarati u romansu kada smo nakon showa otišli na kavu pa na ručak. Tu smo shvatili da se bez pritiska koji nosi takav tip emisije puno bolje slažemo nego kada smo si za vrijeme snimanja davali samo međusobnu prijateljsku potporu. Jedini i isključivi razlog zašto smo se zbližili kao prijatelji jest što s partnerima nismo imali normalnu komunikaciju, pa smo se veselili da nekome možemo ispričati naše probleme. I da nas netko razumije – kazao nam je Adam. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije