Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala figuru u bikiniju

Pratiteljica prozvala Eciju Ojdanić zbog mršavosti: 'Pretjerano ste izgubili kilograme, a to nikome ne stoji'

Foto: Instagram
1/10
11.01.2022.
u 14:22

Glumica i vlasnica kazališta Moruzgva Ecija Ojdanić (47) podijelila je fotografiju u prirodnom izdanju uz koju je kratko napisala: 'Gospođa na bazenu'. Ecija je pozirala u bikiniju koji je naglasio njezinu vitku figuru. I dok je dio pratitelja oduševljena njezinom utegnutom linijom, neki su komentirali kako je ipak malo pretjerala.

Glumica i vlasnica kazališta Moruzgva Ecija Ojdanić (47) podijelila je fotografiju u prirodnom izdanju uz koju je kratko napisala: 'Gospođa na bazenu'. Ecija je pozirala u bikiniju koji je naglasio njezinu vitku figuru. I dok je dio pratitelja oduševljena njezinom utegnutom linijom, neki su komentirali kako je ipak malo pretjerala.

-Pretjerano ste izgubili kilograme, a to nažalost nikome ne stoji, a glumica joj je odgovorila: 'Žena nikada dovoljno bogata, nikad dovoljno mršava.

"Savršena linija i izgled", "Svaka ti čast", "Lijepa Ecija", "Pravi sportski tip", "Zgodna dama", "Ovako se elegantno stari, bez pretjerivanja u estetskim tretmanima i s osmjehom na licu", "Što se kilograma tiče, svatko odlučuje za sebe…po mom ukusu koji kilogram više ne bi škodio… ali najbitnije je da se vi dobro osjećate u svojoj koži i da ste vi zadovoljni", pisali su oduševljeni pratitelji.

Inače, Ecija redovito dobiva komplimente za svoj izgled, a svoju figuru najviše duguje trčanju, ali i redovitom vježbanju.

- Meni je redovito vježbanje donijelo psihičku ravnotežu, fizičko zdravlje, nećemo se lagati, zadovoljavajući fizički izgled. Puno se bolje osjećam. Nekako sam u naponu intelektualnih i drugih snaga – ispričala je Ecija, a otkrila je i kako veliku važnost daje i kuhanim obrocima.

- Volim kuhati, i mislim da je to važno za cijelu obitelj. Po meni se preko kuhanja i hrane prenosi ljubav i briga za sve članove obitelji. Suprug mi uskače tu i tamo, ali zaista se trudim sama pripremati obroke, ponekad i dan ranije. Jedem dosta voća i povrća, što manje mesa, pogotovo crvenog, više ribe. Uvijek se vraćam sirovoj prehrani jer neobrađena hrana ima najviše zdravih nutrijenata- dodala je glumica koja se nedavno pohvalila novim uspjehom. Naime, Otrčala je velikih 29 kilometara, a najavila je i kako se sprema za drugi maraton u životu.

-Danas sam napravila prvi ozbiljniji koračić prema velikom drugom. Uz podršku i program mog novog trenera Dragana Jankovića iz AK Sljeme. Tek sad počinju pravi izazovi, ali trčanje je konstantno pobjeđivanje prepreka, a najviše sebe same. Sto puta sam htjela danas odustati, skratiti dužinu, zvati muža da dođe po mene, ali nisam! Pobijedila sam svojih sto malih prepreka, i sad se mogu hvaliti s otrčanih 29. I to sama, bez podrške grupe i ćakulanja s njima. Idemo dalje!- napisala je glumica uz fotografiju iz 2017. godine kada je po prvi puta pretrčala maraton.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
zagi101
00:02 12.01.2022.

al fakat je premršava, nit grudi nit stražnjice, ko muškić

DU
Deleted user
16:33 11.01.2022.

Je li ta Ecija Ojdanić nešto u srodstvu sa Erom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije