Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voditeljica odmah odgovorila

Pratiteljica napala Doris Pinčić zbog objave: 'Kakav je to Božić bez Isusa'

Doris Pinčić
Foto: Instagram
1/10
16.12.2020.
u 18:40

No, njezina objava nije se svidjela jednoj pratiteljici pa joj je odmah prigovorila u komentaru.

Voditeljica Doris Pinčić podijelila je još jednu fotku sa snimanaj emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', u kojoj su razgovarali o tome do kada očekujemo od djece da vjeruju u Djeda Božičnjaka, Zubić Vile, i slično. 

"Zaključak - čak i kad prestanu vjerovati puno važnije od poklona je simbolika koju ovakvi likovi donose u male glavice i mašta koju bude... Mnogo više od poklona vrijedi ideja da se dobro dobrim vraća, to je zapravo Božić, kaže i sam Djedica. P. S. Otkrio nam je i da je najljepša želja koju mu je jedno dijete ove godine prišapnulo na uho - ona da ga moli da u sljedećoj godini svi u njegovoj obitelji budu zdravi i da je to sve što mu treba ovih blagdana. Pa vi kažite da nas nije i nekim dobrim stvarima ova 2020. naučila", napisala je Doris uz fotku s djedicom.

Foto: FIBA/Screenshot

No, njezina objava nije se svidjela jednoj pratiteljici pa joj je odmah prigovorila u komentaru.

"A Mali Isus ništa... Kakav je to Božić bez Isusa... Tužno...", napisala je pratiteljica, no nije dugo čekala odgovor od voditeljice. 

"A gdje ste to iščitali?", upitala ju je, no pratiteljica više nije odgovorila. 

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
19:10 16.12.2020.

Predivan članak.Samo tako nastavite.Za ovo se ide na fakultet.

TO
Tomi
20:14 16.12.2020.

Pa dobro ju je i pitala

PR
Prky47
21:01 16.12.2020.

jel netko stvarno placen za ovakav clanak?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije