Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmah odgovorila

Pratitelji napali Knoll: 'Ovo je Photoshop. Znaš li ti išta osim pokazivati stražnjicu i grudi?'

Foto: Privatni album
1/9
29.07.2020.
u 13:07

Ivana svakodnevno časti atraktivnim izdanjima svoje pratitelje kojih je na Instagramu 202.000.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll ne prestaje mamiti uzdahe naročito tijekom ljetnih mjeseci. Ivana svakodnevno časti atraktivnim izdanjima svoje pratitelje kojih je na Instagramu 202.000. Trenutačno je na odmoru, a ona i dečko renoviraju vilu u Istri. 

Foto: Instagram screenshot

No nakon što je objavila fotografiju na kojoj pozira u uskim crnim tajicama, ubrzo su se počeli javljati pratitelji. Iako je dobila mnogo komplimenata, mnogi su uočili i jedan posebno negativan komentar. 

– Znaš li ti išta osim pokazivati stražnjicu i grudi? Dosadna si već, izbaci video da dobiješ pažnju pa da smo mirni od tebe više – napisala joj je pratiteljica. 

Ivana joj je odmah odgovorila. 

– Dušo, da te naučim. Imaš opciju prestani pratiti ili blokiraj i nikad ti više neću dosađivati – poručila joj je zanosna brineta. Osim toga, jedan ju je pratitelj optužio i da fotke obrađuje filtrima i Photoshopom, no ona je brzo odgovorila da se samo udebljala u karanteni.

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
13:54 29.07.2020.

Ima resurse za zaposlit se u Gradskoj plinari.

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
15:32 29.07.2020.

Samo ti slikaj dupe a ovi koji se bune imaju grubinića i radu borić

IN
inot
13:33 29.07.2020.

kome smeta neka ne gleda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije