Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaratili u komentarima

Pratitelj napao Luku: 'Sve što govoriš je prazna priča', nije dugo čekao odgovor

Foto: Instagram screenshot
1/12
02.06.2020.
u 22:15

Ipak, njegova poruka potaknula je jednog pratitelja na negativan komentar.

Luka Budak nerijetko na svom Instagramu s pratiteljima dijeli inspirativne poruke, a sada je objavio još jednu.

1/9

"Dame i gospodo, prilikom rada u mladosti imadoh priliku naučiti dva dodatna jezika, iskusiti stvari koje nisam prije zamišljao i vidjeh stvari koje su rijetki vidjeli, sudbino hvala ti. Kako je to stvar prošlosti i kako su nova vremena došla, preda mnom su novi osobni izazovi. Zamišljam da budem svaki dan barem 1% bolji. Dok ispijam ovu odvratnu kavu i šećem ulicom sjećanja, smijem se. Nadam se da ste i svi vi nasmijani.... P.S. klopa je bila dobra", napisao je na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira uz more.

Foto: FIBA/Screenshot

Ipak, njegova poruka potaknula je jednog pratitelja na negativan komentar.

"Sve što govoriš je umotano u velo tajne i prazna priča... Što si radio u mladosti? Koja su to dva dodatna jezika? Koje si to stvari iskusio? Što si vidio što su rijetki vidjeli??? Sve si rekao, a i ništa..", napisao mu je.

Foto: FIBA/Screenshot

Nije dugo čekao na Lukin odgovor.

"Nekada je ništa sve, a sve ništa haha. Detalji su nebitni, iskustvo se broji", poručio je Luka, na što mu je pratitelj odgovorio da "priči fali šuga".

"Znaš kako kažu, netko razumije, netko ne..", poručio je Luka. 

Bilo je tu i onih koji su ga podržali, a na kraju je Luka samo poručio:

"Pričam engleski, njemački, talijanski i ruski. Talijanski i ruski sam naučio radeći. Ako vas je toliko to zanimalo. Ugodnu veće svima", napisao je na kraju Luka i zahvalio se jednoj pratiteljici na podršci.

Foto: FIBA/Screenshot

 

Ključne riječi

Komentara 4

NE
Nešo
23:26 02.06.2020.

Tko je Luka????

TK
Ten-kre
23:32 02.06.2020.

Foteljaški-ratnici, hajmo se naći sva trojica da vam fizički objasnim što znači imati PTSP ali nemojte poslije plakati i zvati policiju.

Avatar Anna
Anna
05:24 03.06.2020.

Ruzno je kad ti neko sa tamo nekog laznog profila uputi takve rici, takvu poruku koja te ostavi bez rici i da sam zakljucis sto je pjesnik tia reci , a po njoj bi se dalo dosta toga zakljucit Mrzim takve ljude koji se prave pametni da sve znaju i da mogu na taj nacin nekog vridati , ocito je komentator tia nesto reci o njegovoj prošlosti i ocito je da je neko iz njegovih posrednih krugova ljudi, oni koji "informacije" kupe iz usta na usta.. to su jadni ljudi i nesritni ljudi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije