Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biraju imena

Poznati tenisač i Riječanka u vezi su šest mjeseci, stiže im prinova i otkrivaju planiraju li se vjenčati

Foto: Instagram
1/7
23.04.2021.
u 20:50

Barbara Šegetin i Damir Džumhur u vezi su šest mjeseci, a za pet mjeseci stiže im sin i bivša natjecateljica Big Brothera otkriva koja imena su u užem izboru za sina.

Riječanka Barbara Šegetin, koja je javnosti postala poznata zahvaljujući reality showu "Big Brother" u kojem je sudjelovala 2015. godine, objavila je jučer sretnu vijest da očekuje prinovu s dečkom, BiH tenisačem Damirom Džumhurom. Par je u vezi šest mjeseci, a Barbara je otkrila da je u četvrtom mjesecu trudnoće i da očekuju sina. 

- Planirali smo bebu. Preuzbuđena sam, jedva čekam da prođe ovo vrijeme do porođaja - izjavila je Šegetin za 24 sata i dodala kako još nisu donijeli odluku oko imena ali je rekla kako se njoj prije sviđalo ime Marko, a sada više navija da se dječak zove Luka. Vjenčanje ovaj par još ne planira, ali ovu trudnoću su planirali. - Damir i ja zasad ne planiramo vjenčanje dok traje ovo ludilo s koronom. Prioritet mi je da se dijete rodi zdravo - rekla je Barbara.

Nakon Big Brothera Barbara je skrivala svoje ljubavne veze, ali se saznalo da je dva puta bila zaručena te se navodno trebala udati za jednog ugostitelja iz Crne Gore ali nije poznato zašto su zaruke raskinuli. Status velikog zavodnika prati i tenisača Džumhura kojeg su mediji povezivali s regionalnim ljepoticama Dejanom Živković, Rialdom Karahasanović i Helenom Topalović.

VIDEO Sin Maje Šuput ima medvjedića od 2120 kn, dok sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Ključne riječi

Komentara 5

HR
Hrabraja
21:13 23.04.2021.

Je se usrećio, biti će sreće dok je love

SA
sargu123
21:28 23.04.2021.

Jao kakva je, napumpana!? Kaj mu je to trebalo?

DV
dvor
14:23 25.04.2021.

a zna li se tko je otac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije