Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaka čast!

Poznati tamburaš spasio mačkice od gladi

Foto: Privatni album
1/5
17.01.2019.
u 17:50

Popularni Slavonac odlučio je nahraniti seoske mačke i barem im malo olakšati hladne zimske dane.

Dok vani pada temperatura i mnogi čekaju novi snijeg, malotko se sjeti životinjica kojima se teško snaći u hladnim danima. Posljednje vrijeme često slušamo kako se zlostavljaju psi i mačke, a snimke koje izazivaju zgražanja sve su češća pojava na društvenim mrežama.

Silvio Cvitković iz tamburaškog sastava Garavi odlučio je pokazati kako se treba odnositi prema životinjama i svojim primjerom dati ideju onima koji možda nesvjesno zaborave na životinje koje nemaju topli dom. 

Popularni Slavonac tako je odlučio nahraniti seoske mačke i barem im malo olakšati hladne zimske dane.

Slavonske mace sada mogu mirno spavati jer više neće biti gladne. Silvio si je dao za zadatak da ovo češće napravi te da tako potakne i druge na istu stvar. I on poziva na to da se životinjice radije udome nego kupuju, ali ako ih već i ne možete udomiti, uvijek ih možete nahraniti.

Tek malo mlijeka i kruha i ove su mace bile sretne, baš kao i Silvijo koji se osjećao bolje nakon što ih je nahranio. 

Garavi su ove fotografije objavili na svojem Facebook profilu, a onda su uslijedili brojni lajkovi te golemi angažman ljudi koji su u komentare slali slike svojih ljubimaca. 

Pogledajte i gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih. 

Ključne riječi

Komentara 4

TR
Trnjanec
18:44 17.01.2019.

Mačke ne jedu kruh budući da su mesojedi, a od mlijeka dobiju proljev jer ne probavljaju laktozu. Tako da - nije ih nahranio, niti im išta olakšao, nego im je izazvao probavne tegobe. Mačke su i dalje gladne i mačkama je i dalje hladno, ali hej - dobio je svojih pet minuta slave i besplatnu reklamu.

TO
toljaga22
19:15 17.01.2019.

moga je kupit konzervu kit kat

ZI
zip123
21:53 17.01.2019.

Svaka cast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije