Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marko je postao Mia

Poznati srpski dizajner i Severinin suradnik promijenio spol pa pokazao kako izgleda kao žena: 'Fascinantno'

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
30.10.2021.
u 16:50

Mia se nedavno povukla iz javnog svijeta iako je prije desetak godina njezine kreacije hvalio Vogue, a nosila ih je i Lady Gaga, te Severina na turneji 'Dobrodošao u klub'

Poznati srpski dizajner Marko Mitanovski promijenio je spol, a sada je na društvenim mrežama otkrio novo ime. Nakon mukotrpnog višegodišnjeg procesa, Marko je postao Mia i na svom Instagram profilu objavio dvije fotografije.

Uz svoje nove fotografije dobila je pregršt pozitivnih komentara, a među njima su oni i od javnih osoba kao što su Verica Rakočević, Ida Prester, Maja Berović…

„Jako si lijepa“, „Fascinantno! Predivan opis“, „Zanosno, bravo“, „Kakva si mačka“, samo su neki od njih.
 Mia je pokraj fotografija ispisala stihove pjesme „Fenomenalna žena“ američke pjesnikinje i borkinje za ljudska prava Maje Angelou.

Inače, Mia se nedavno povukla iz javnog svijeta iako je prije desetak godina njezine kreacije hvalio Vogue, a nosila ih je i Lady Gaga.

-  Razumljivo je da je suradnja sa Lady Gagom doprinijela mojoj karijeri. Tim koji s njom radi je u samom vrhu modnog biznisa i suradnja s njom obezbijedila mi je ozbiljniji prodor na internacionalno tržište. Suradnja sa njenim timom uvijek je vrlo konkretna i profesionalna. Surađujemo na više projekata, ne samo za nju kao izvođača. Uvijek mi je izrazito zadovoljstvo surađivati s kreativnim ljudima, a oni to i dokazano jesu - kazao je tada Marko. 

Mitanovski je poznata i po tome da je prije osam godina obukla Severinu na njenoj turneji "Dobrodošao u klub". Tada je za Severinu osmislila niz raskošnih crnih kostima načinjenih od kože, čipke i perja.

VIDEO: Sanja Doležal otkrila je li joj draža 'Košulja plava' ili 'Za dobra stara vremena' 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

AF
AfganistanskiHrvat
17:36 30.10.2021.

Ma uopće nije problem što se vi na fotkoma photoshopirate, problem je u tome što ste sebe ubijedili da stvarno tako izgledate.

Avatar majkuvam
majkuvam
17:42 30.10.2021.

Kad već sve operiraju zašto se ne sjete i mozak?Vjerojatno bi nakon toga sve druge operacije bile nepotrebne...

PI
Pišmevrit
16:59 30.10.2021.

Ono kad se nakaze pokusavaju podvaliti pod avangardu ali svi kuze da je to samo za Barnuma i njegov freak show.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije