Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U hotelu

Poznati reper završio u bolnici: Imao napadaje i pronađen je bez svijesti

Foto: PA/Pixsell
1/3
04.09.2017.
u 12:44

Reper Lil Wayne pronađen je bez svijesti u svojoj hotelskoj sobi i Chicagu. Prije četiri godine potvrdio je da boluje od epilepsije i da često ima napadaje

Slavni američki reper Lil Wayne prebačen je u nedjelju u bolnicu nakon što je imao napadaj te je pronađen u nesvijesti u svojoj hotelskoj sobi u Chicagu, objavio je TMZ na svojoj internetskoj stranici.

Lil Wayne (34), dobitnik Grammyja i jedno od najvećih imena rap glazbe s više od dvadeset godina karijere, imao je drugi napadaj u bolnici, dodao je TMZ pozivajući se na njegove agente koji su potvrdili da je reper imao više napadaja.

Prije nešto više od godinu dana reper je završio u bolnici zbog dva blaža napadaja.

Prije četiri godine Lil Wayne, čije je pravo ime Dwayne Michael Carter Jr, proveo je nekoliko dana u bolnici u Los Angelesu nakon čega je potvrdio za radiopostaju Power 106 da boluje od epilepsije te da ima napadaje.

Lil Wayne trebao je nastupiti u Las Vegasu u nedjelju navečer. 

Reper rođen u New Orleansu počeo je svoju profesionalnu karijeru u dobi od samo devet godina kada je postao najmlađi glazbenik koji je potpisao za Cash Money Records.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije