Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra vijest

Ljubiša Samardžić je nakon više od mjesec dana pušten iz bolnice

Ljubiša Samardžić
Foto: Pixsell
1/6
12.07.2017.
u 09:03

Glumac je imao operaciju na mozgu krajem godine, a u svibnju mu se stanje pogoršalo i opet je završio u bolnici

Glumac Ljubiša Samardžić napustio je bolnicu, piše Dnevni avaz i dodaju kako iako je pušten na kućnu njegu i dalje njegovo
zdravstveno stanje nije sjajno.

Podsjetimo 80-godišnji glumac krajem prošle godine imao je operaciju tumora na mozgu i u bolnici je opet završio krajem svibnja, a Avaz piše da mu se stanje pogoršalo i da je sve zakomplicirala leukopenija i kronična limfocitna leukemija i zbog toga je glumac i bio zadnje vrijeme smješten na Klinici za hematologiju. Liječnici su procijenili da Samardžić može ići kući gdje će uz njega biti obitelj. 

Komentara 8

SI
siskic
12:26 12.07.2017.

veliki glumac i gospodin.

Avatar žič
žič
16:33 24.08.2017.

e,ima zbilja bolesnih komentara...

JU
jurana1
14:28 12.07.2017.

dopizdili ste s tim svaki dan. koga briga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije