Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nećemo ih gledati

Poznati otkazuju sudjelovanje u showu 'Zvijezde pjevaju', evo zbog čega

Zvijezde pjevaju
Foto: HRT/Screenshot
1/9
15.06.2020.
u 12:44

Uskoro će krenuti odgođeno snimanje jednog od omiljenih TV formata na HRT-u "Zvijezde pjevaju".

Nakon stanke koju je prouzročila korona, nastavljaju se snimanja popularnih formata Zabavnog programa HRT-a koje ćemo gledati na jesen. Već u srpnju i kolovozu snimat će se nove epizode showa "Zvijezde pjevaju", gdje će mjesta u žiriju zauzeti pjevačica Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Jurica Pađen i Marko Tolja. Međutim, zbog pomaknutog termina snimanja, mnogi su morali otkazati sudjelovanje u showu zbog otprije ugovorenih obveza.

Tako, recimo, prošlogodišnji pobjednik Dino Jelusić neće postati mentor bivšoj Miss Hrvatske Josipi Kusić, a za mikrofonom neće biti ni glumica Areta Ćurković i njezin pjevački partner Goran Bošković. Osim njih, morala je odustati i nasmijana voditeljica Maja Ciglenečki, čiji će mentor Bojan Jambrošić morati potražiti novu učenicu za mikrofonom. Podsjetimo, on je prošle sezone u showu bio drugoplasirani sa svojom partnericom Ashley Colburn. Od mentorstva je morao odustati i pjevač Ivan Zak koji je trebao nastupati u paru s Kristinom Klemenčić Novinc, a isto se dogodilo i s Antonijom Matković Šerić koja neće ipak mentorirati stand-up komičara Ivana Šarića.

Zvijezde pjevaju
1/9

Od sudjelovanja u jednom od najgledanijih formata morali su odustati i najpoznatiji influencer na Balkanu i lovac "Potjere" Dean Kotiga i njegova mentorica Lidija Bačić, a jedini parovi koji su "opstali" s angažmanom jesu novinar i urednik Damir Smrtić i njegova mentorica Ivana Kindl te glumac Marko Petrić i pjevačica Gina Victoria Damjanović. 

Urednica showa Uršula Tolj sada mora pronaći nove mentore za Josipu Kusić, Ivana Šarića i Kristinu Klemenčić te amatersku pjevačicu koju će podučavati Bojan Jambrošić, što je pomalo izazovno jer će snimanje showa početi tijekom sljedećih deset dana.

Sve ljubavi Severine Kojić: Neke je krila, a o drugima rado pričala

 

Komentara 5

DO
Domumom
15:46 15.06.2020.

Dovedite šmrlu mrlu kekina bitoraj... i ostale jugov.... Negledljivo do bola.

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
15:11 15.06.2020.

Čime je Prisjelac zaslužila emisiju? Kenjala po Škori? Dovedite i Kekina pa nek je crvena pozornica i ludnica kompletna.

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
18:07 15.06.2020.

Sa ovima što su odustali emisija će dobiti na kvaliteti. Najgori izbor do sada. Fale im Milentije i Mrlentije pa da krenu sa Kozaračkim kolom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije