Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAO SHOW

Gužva na reviji Snježane Mehun, svi su komentirali cipele Nevena Ciganovića

Modna revija brenda Duchess
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/50
11.07.2020.
u 11:23

Brand Duchess u Splitu je održao petu samostalnu modnu reviju, a modni stilist Neven Ciganović šetao je u kroksicama i tamnim čarapama

Snježana Mehun sinoć je u Splitu predstavila novu kolekciju svog branda Duchess na petoj samostalnoj modnoj reviji koja ni ovog puta nije prošla bez brojnih poznatih lica. Andrea Šušnjara, Jelena Katarina Kapa, Nives Celzijus, Dalibor Petko, Žanamari Perčić i Neven Ciganović neka su od imena koji su došli dati poidršku. Kao i obično, show je ponovno ukrao Cigi, koji je na reviju došao u kroksicama i tamnim čarapama. Popularni Cigi voli se zezati s modom, pa neke nije iznenadio njegov potez, a zanimljivo je da je na kroksicama imao potpis Louisa Vuittona.

10.07.2020., Split - Modna revija brenda Duchess Snjezane Mehun.Neven Ciganovic Photo: Milan Sabic/PIXSELL
Foto: Milan Sabic/PIXSELL/Ilustracija

- Za ova kolekciju smo bili inspirirani ljetnim fresh bojama pepermint zelena i razne nijanse plave u kombinaciji sa bijelom, bež i roza bojom. Kolekcija je osmišljena za dnevno večernju varijantu pa se tako mogu vijdeti kombinacije dnevnih i svečanijih hlača koje su identičnog kroja ali različitih materijala koji ih čine posebnima, a isto tako smo se poigrali sa šosevima.U ovoj kolekciji su prikazane i haljine koje variraju po dužini .

Modna revija brenda Duchess
1/9

Od sako haljine koja je kratka večernja, do haljine neobičnog kožnog mrežastog materiala bež boje osmišljene za dnevnu varijantu   pa sve do duge haljine ledeno plave boje .I u ovoj kolekciji pojavljuju se dva najprodavaniji modela haljina Haljina na preklop i Sako haljina u novim uzorcima i sa određenom preinakom u kroju - kazala je Snježana Mehun koja je i u ovoj kolekciji naglasak stavila na ženstvenost i jednostavnost.

- Nastavno na našu filozofiju kao i u svim dosadašnjim kolekcijama slavimo žensko tijelo i obline time slaveći žensku ljepotu što je osnovna filozofija brenda.   Beacause is every women deserves to wear a crown DUCHESS, jer svaka žena zaslužuje nositi krunu - dodala je Mehun. 

 

Ključne riječi

Komentara 11

NE
nemanatrag
11:40 11.07.2020.

Još jedan u nizu textova koji ima za cilj povećati nacionalni kvocijent intogencije....ali Hrvati se ne daju zavesti i odlučno brane zadnje mjesto na ljestvici kolektivne pameti u EU....nedajmo se braćo!

Avatar salko1951
salko1951
11:51 11.07.2020.

Nisu to poznati ,a nisu ni Hrvati.To su de.ili.

DU
Deleted user
11:41 11.07.2020.

Korona, socijalna distanca, maske....ništa. Za njih ne vrijedi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije