Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IM LAKO

Poznati Hrvati u problemima zbog korone: 'Najradije bih otišao u...'

Foto: PIXSELL
1/5
15.03.2020.
u 09:00

Situacija je posebno naljutila Tonyja Cetinskog, koji je na Facebooku napisao: "Najradije bih otišao u tri p. M. ali ne mogu jer je i tamo Korona, uz prigodni hashtag #ostanitedoma.

Brojni domaći glazbenici ovih se dana suočavaju s posljedicama epidemije koronavirusa, zbog kojeg su morali otkazati svoje koncerte. Nina Badrić je tako objavila kako odgađa koncerte u Novom Sadu, Čačku, Kruševcu i Mariboru, koji su se trebali održati u idućih tjedan dana. 

1/12

Situacija je posebno naljutila Tonyja Cetinskog, koji je na Facebooku napisao: "Najradije bih otišao u tri p. M. ali ne mogu jer je i tamo Korona, uz prigodni hashtag #ostanitedoma. 

Foto: Facebook/RTL

Zoran Šprajc se na Twitteru našalio s činjenicom kako su u SAD na 30 dana zabranili ulazak u zemlju ljudima koji dolaze iz Schengenske zone.

- Vrijedi zabilježiti ovaj povijesni dan kad je bosanski pasoš postao vredniji od njemačkog ili francuskog", napisao je Šprajc i dodao hashtagove #America, #Trump i #COVID19. 

Ključne riječi

Komentara 9

KR
kronika20
09:22 15.03.2020.

A kamo bi mogli poslati soj kao što je jovanović šprajc ?

Avatar Motorhead
Motorhead
10:17 15.03.2020.

Gđica Badrić ne može k svojima, strašno.

ZV
zvone02
10:10 15.03.2020.

samo da nam jovanović prebrodi krizu, nema tko biti "novinar godine", hmmm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije