Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE NI ZNAO

Poznati hollywoodski glumac punih je 12 godina bio na naslovnici knjige iz biologije u Srbiji

Foto: PA/Pixsell
1/5
09.06.2020.
u 22:30

Ne bi to bilo ništa čudno da se ne radi o prizoru iz filma "Raising Arizona", kojeg su 1987. režirala braća Coen. Nicolas Cage glumi sitnog kriminalca koji se nakon izlaska iz zatvora oženi policajkom (Holly Hunter), te se odluči promijeniti.


Nicolas Cage punih je 12 godina bio na naslovnici knjige iz biologije za osmi razred u Srbiji. Ova je informacija proteklih dana ponovno postala popularna, nakon što su naslovnicu počeli dijeliti korisnici društvenih mreža u regiji.

1/5

Ne bi to bilo ništa čudno da se ne radi o prizoru iz filma "Raising Arizona", kojeg su 1987. režirala braća Coen. Nicolas Cage glumi sitnog kriminalca koji se nakon izlaska iz zatvora oženi policajkom (Holly Hunter), te se odluči promijeniti. No stvari se zakompliciraju kad par otkrije da ne može dobiti dijete. Zbog toga i otmu bebu, a njihova zajednička fotografija iskorištena je kako bi se prikazali kao sretna obitelj. Na fotografiji se može primijetiti i kako Cage drži uperen pištolj u bebu. 

Foto: Screnshot

- Ne znam zašto sam na naslovnoj strani udžbenika iz biologije. Ne znam koja je pozadina te priče, ali je slika lijepa. Holly i ja izgledamo dobro na toj fotografiji, a tu je i beba. Slatko je - izjavio je Cage srpskoj novinarki Nataliji Miletić, koja je s njim radila intervju prije nekoliko godina. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije