Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorenje bara

Poznati holivudski glumac točio votku "Slovenia" kao barmen

Bill Murray
Foto: Twitter/Slovenia Vodka
1/3
20.09.2016.
u 13:50

Bar je otvorio glumčev sin Homer Murray, reklamirajući lokal parolom "Dok je stari za šankom, dođite i pijte koliko hoćete"

Slavni američki filmski glumac i komičar Bill Murray u Sjedinjenim Državama reklamira votku s okusom heljde, proizvod Fructala iz slovenske Ajdovščine. 

Murray (65) je proteklog vikenda u novootvorenom baru "21 Greenpoint" u njujorškoj četvrti Brooklyn posluživao goste kao barmen, točeći im votku "Slovenia".

Bar je otvorio glumčev sin Homer Murray, reklamirajući lokal parolom "Dok je stari za šankom, dođite i pijte koliko hoćete". Murray živi u okrugu Westchester sjeverno od grada New Yorka. 

Ideja o slovenskoj votki s okusom heljde za američka nepca zamisao je slovenskog poduzetnika Emila Gasparija koji je ideju iznio svojim susjedima u Westchesteru, slavnome baletanu Mikhailu Baryshnikovu i Billu Murrayu.

Murray se u zadnjih 30 godina proslavio nizom uspješnih uloga i filmova, među kojima su "Tootsie" (1982.) u kojemu je igrao s Dustinom Hoffmanom, u oba dijela "Istjerivača duhova" ("Ghostbusters") (1984. i 1989), a za jednu od njih bio je nominiran za Oscara. 

Gledatelji ga posebno pamte po ulozi glumca Boba Harrisa u filmu "Izgubljeni u prijevodu", spoju drame i komedije, u kojem mu je partnerica bila Scarlet Johansson. 
Murraya prati reputacija dobrog "connoisseura" alkoholnih pića.

Ove je godine objavljeno da će dobiti i godišnju nagradu Mark Twain za američki humor.

>> Gledao je u čudu kako mu slavni glumac krade krumpiriće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije