Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smatra to bolešću

'Osvajanje Oscara može vam uništiti karijeru, to je poput virusa'

bill murray
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
15.10.2014.
u 10:56

Bill Murray kaže kako je sretan što nije osvojio Oscara, jer bi mu se to vjerojatno obilo o glavu

Bill Murray nikad više neće nikad 'oboljeti' od oskarovske groznice, otkrio je u nedavnom intervjuu za Variety.

- Ako želite Oscara toliko mnogo da idete u kampanju kojom ciljate nagradu, to je poput virusa. To je bolesno - kaže glumac koji trenutačno promovira svoj novi film St. Vincent.

Iako nikad nije osvojio Oscara, kaže da je od oskarovske groznice obolio 2004. godine kada je bio nominiran za ulogu u filmu "Izgubljeni u prijevodu". No kaže kako činjenica što nije tad osvojio Oscara jest zapravo dobitak.

- Ljudima se taj postoskarovski trenutak obije o glavu. Počinju razmišljati 'joj ne mogu snimiti taj film ako nije vrijedan Oscara'. Čini se da nakon toga ljudi imaju teškoća s odabirom pravog izbora - dodaje.

>>Legendarni glumac opet nepozvan upao na zabavu i podijelio par savjeta

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Reuters/PIXSELL

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije