Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U središtu skandala

Poznati glumac slao je ženama šokantne poruke o silovanju i kanibalizmu

Foto: Instagram
1/5
15.01.2021.
u 14:38

Armie Hammer je u periodu od 2016. do 2020. slao poruke uznemirujućeg sadržaja ženama, a njegova supruga o tome je saznala sve tek sada nakon što su se rastali.

Glumac Armie Hammer, kojeg smo gledali u Netflixovom hvaljenom filmu "Rebecca", našao se u središtu skandala nakon što su u javnost dospjele uznemirujuće poruke koje je slao ženama između 2016. godine i veljače 2020. godine. Ove poruke objavljene su ja jednom Instagram profilu i podijelila ih je žena koja želi ostati anonimna a poruke su šokantnog sadržaja o silovanju i kanibalizmu. 

- Ja sam stopostotni kanibal i želim te pojesti. Nikad to prije nisam priznao. Trebam piti tvoju krv. Jednom sam izrezao srce iz žive životinje i pojeo ga dok je još bilo toplo. Ti živiš samo da budeš moja robinja. Posjedovat ću te, to je moja duša, moj mozak, moja duša i moje tijelo. Želiš li doći i postati moje vlasništvo sve do trenutka smrti? - dio je sadržaja ih poruka koje je navodno primila od 34-godišnjeg glumca koji se još nije oglasio o ovim optužbama. Njegova bivša supruga  Elizabeth Chambers u šoku je i ne može vjerovati da je on pisao ovakvo što, povjerili su njezini bliski prijatelji medijima.

Ove poruke, ako su zbilja njegove, slao je dok je još bio u braku s Elizabeth od koje se rastao ovo ljeto nakon 10 godina braka. Za njihov razvod kriva je navodno Hammerova romansa s partnericom iz filma "Rebecca" Lily James. Elizabeth su već prije kontaktirale mnoge žene koje su tvrdile da im Armie šalje ovakve poruke ali Elizabeth im nije vjerovala, a sada kada je vidjela i sadržaj tih poruka kaže da je njezin bivši bio čudovište i da nikada nije ni slutila da je ovako nastran. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije