Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEĆATE LI JE SE?

Aleksandra Mindoljević prisjetila se vremena kad je gledatelje HRT-a ostavljala bez daha

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/6
13.01.2021.
u 10:20

Bivša voditeljica se na svom Facebook proflu prisjetila vremena kada je bila jedno od najomiljenijih televizijskih lica i objavila je nekoliko fotografija. - Sređivala sam podrum i naišla na ovo, napisala je Aleksandra pokraj fotografija i dobila puno komplimenata.

Aleksandra Mindoljević Drakulić bila je jedna od omiljenih televizijskih voditeljica, a nakon što se oprostila od TV kamera, posvetila se psihologiji i od 2009. godine na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu kao doktorica znanosti i profesorica psihologije držala je nastavu na nekoliko kolegija, a sada  predaje na Filozofskom fakultetu u Zagrebu u sklopu Centra za obrazovanje nastavnika.

Bivša voditeljica se na svom Facebook proflu prisjetila vremena kada je bila jedno od najomiljenijih televizijskih lica i objavila je nekoliko fotografija. 

Foto: Daniel Pavlić

- Sređivala sam podrum i naišla na ovo, napisala je Aleksandra pokraj fotografija i dobila puno komplimenata.

"To je Aleksandra koju sam upoznala. Uvijek lijepa,profinjena,topla i draga.", "Pretty woman! Prolazi sve...Oči pune zdravog osmijeha ostaju zauvijek","Divno, vraća sjećanje na devedesete", samo su neki od komentara.

 

 

Komentara 3

DU
Deleted user
18:55 13.01.2021.

Često sam zatvarao oči i sanjao da si tu 😘

MO
montello
18:25 13.01.2021.

bila mi je draga

Avatar Mario1000
Mario1000
10:47 13.01.2021.

Prlijepa i pametna voditeljica i novinarka koja je radila posao odlicno ,za razliku od ovih takozvani novinarcica i zutila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije