Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daniel Radcliffe

Poznati glumac postat će otac, čeka dijete s dugogodišnjom partnericom: 'Ne mogu biti sretniji'

Daniel Radcliffe
Foto: Jonathan Brady/Press Association/PIXSELL
1/6
26.03.2023.
u 10:41

Daniel Radcliffe (33), čeka prvo dijete sa svojom dugogodišnjom partnericom Erin Darke (38), potvrdio je glumčev glasnogovornik za Mirror te otkrio da je par sretan zbog djeteta.

Zvijezda filmova o mladom čarobnjaku Harryju Potteru, Daniel Radcliffe (33), čeka prvo dijete sa svojom dugogodišnjom partnericom Erin Darke (38), potvrdio je glumčev glasnogovornik za Mirror te otkrio da je par sretan zbog djeteta.

- Daniel i Erin ne mogu biti sretniji što im stiže beba. Apsolutno su oduševljeni i jedva čekaju postati tročlana obitelj. Nedavno su rekli vijest svojim obiteljima i prijateljima. Ovo je nevjerojatno uzbudljivo vrijeme – rekao je. Par je snimljen u šetnji, a na fotografijama se vidi kako Erin ima trudnički trbuh. Te fotografije podijelio je i glumac na svojim društveni mrežama.

- Dijete u nastajanju - napisao je te otkrio da će postati tatom.

Podsjetimo, glumac je prošle godine u razgovoru za Newsweek pričao o djeci. 

- Volio bih da moja djeca, ako i kada ih bude, dolaze na filmske setove. San bi mi bio da dođu na filmski set i kažu: 'Bože, volio bih biti umjetnik, volio bih biti u ekipi' - rekao je tada.

Inače, par se upoznao na snimanju filma 'Kill Your Darlings' iz 2013. godine, u kojemu je Daniel glumio pjesnika Allena Ginsberga, a ona ženu koja s njim ima romantičan susret. Međutim, Radcliffe rijetko priča o svom privatnom životu.

- Kao glumac, samo želim živjeti svoj život i viđati se sa svojim prijateljima. Želim da jedino o čemu ljudi pričaju bude moj posao - rekao je ranije glumac.

Glumac kojeg mnogi pamte kao mladog čarobnjaka mnogima je želju za povratkom ulozi ispunio tijekom karantene. Naime, tada se vratio ovoj ulozi dok je čitao prvo poglavlje jedne knjige iz serijala. Radcliffe je tako bio samo jedna od zvijezda koja je to učinila i to sklopu inicijative "Harry Potter at home". Pokrenula ju je autorica svijeta o malom čarobnjaku, J. K. Rowling, kako bi djeci, mladima i svim ljubiteljima Harryja Pottera olakšala boravak u karanteni. Radilo se o ukupno sedamnaest poglavlja koja su čitati i Stephen Fry, David Beckham, Dakota Fanning, Claudia Kim, Noma Dumezweni, Eddie Redmayne i mnogi drugi.

VIDEO Večernjakovu ružu u kategoriji Glazbenik godine dobiva Matija Cvek!

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bolsonaro
Bolsonaro
11:43 26.03.2023.

Jadno dijete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije