Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američka turneja

Poznati glumac iz serije 'Igre prijestolja' oduševljen koncertom Olivera Dragojevića

oliver dragojević
Foto: PR FOTO
1/6
08.05.2015.
u 13:09

-Cijenim i volim Olivera. Njegov koncert nisam mogao propustiti- rekao je slavni glumac Peter Dinklage.

Profesionalnost protkana humorom je formula rada sa Oliverom i njegovim prijateljima iz “Dupina”.

Usprkos vrlo nabijenom rasporedu, koncertna turneja prolazi u dobroj atmosferi, jer profesionalizam pobjeđuje i najveći umor. Iako još muku muče sa jet lagom zbog razlike u vremenu, čim se popnu na pozornicu umor nestaje “tko rukom odnesen”.

- Možemo mi biti i umorni i bez snage, ali kada nas naša publika napoji svojom energijom sve bude dobro. Stoga, bez obzira na kojoj smo pozornici, u kojem gradu ili kontinentu pravo je veselje čuti zbor koji nas prati iz publike. Na to se nikada čovjek ne može naviknuti, pa smo uvijek i ispočetka ganuti koliko nas srčano primaju svi redom- rekao je Oliver Dragojević.

Usprkos kašnjenju i propuštenom letu iz Bostona za Cleveland, Oliver i ekipa su uspjeli doći do Cleveland u državi Ohio. Umorni i bez tonske probe održali su fenomenalan koncert u prepunoj “Ohio” dvorani! U razdraganoj masi raspjevanih obožavatelja našao se i poznati glumac Peter Dinklage čija je ljubav za svim hrvatskim započela sa snimanjem "Game of Thrones” gdje ima jednu od glavnih uloga.

- Dubrovnik, Split, Hrvatska, postali su moj drugi dom. Osim što dane provodim na snimanjima ove ultra-popularne serije na najčudesnijim lokacijama koju Hollywood može samo poželjeti, upoznao sam kulturnu, povijesnu i gastronomsku ljepotu vaše zemlje. Večeras sam ovdje kao jedan od vas koji cijeni i voli Olivera, čiji koncert nisam mogao propustiti- rekao nam je američki glumac Peter Dinklage.

Foto: Promo foto National Geographic

Po završetku koncerta u Clevelandu Oliver i društvo uputili su se autom do Detroita gdje su već u 6 sati ujutro poletjeli za Montreal.

- Sat i po čekanja na ulasku u Kanadu se činilo kao vječnost, a još ni kavu nismo popili! Tek smo oko 13 sati poslije podne uspjeli doći do dvorane “L’Olympia”- dodao je Oliver.

Telefoni organizatora stalno zvone jer se obožavatelji žele susreti sa Oliverom, nestrpljivi dočekati vijest da je njihov mezimac sretno stigao na kanadsko tlo, u Montreal gdje do sada nije nastupio, a sam je Oliver bio vidno zadovoljan, rekavši da mu je to jedan od najdražih gostovanja.

- Cijela produkcija, zvuk, svjetla su bili vrhunski. Ambijent dvorane, a i publika koja je pjevala sa mnom cijeli koncert nas je povukla. Dva i po sata je proletjelo. Au Revoir Montreal, hello New Orleans! - rekao je Oliver.

New Orleans dolazak Olivera i cijele ekipe dočekao je okupan suncem, na užarenih 30 stupnjeva. Vlaga u zraku, rijeka Mississippi isparava. Šarm grada, koji je pretrpio katastrofalni uragan Katrinu, i njegov duh naprosto su neuništivi. Kolijevka jazza, dom Louisa Armstronga i Fats Domina, ali i ludog noćnog života u French Quatreru gdje se u pokladno vrijeme, po udomljenoj francuskoj tradiciji luduje sve do Pepelnice i početka Korizme. "Mardi Gras” ( Pokladni utorak, op,a.) nažalost su propustili ovoga puta, ali zabave nije nedostajalo.

Na pozivu obitelji Cvitanovich koja u "Big Easy" živi već 57 godina večerali smo u najpoznatijem restoranu “Drago’s”, koji je u njihovom vlasništvu. - Ma, koje vidija peči kamenice? Tribaju oni doći i probati naše. -, šaljivo je komentirao Njoko, lizući prste.

Ponosna Dubrovačka obitelj cijenjena je i poštovana zbog svog doprinosa u vrijeme katastrofalnih poplava kada su prehranili 40000 ljudi. Zahvalni sugrađani su im dodijelili brojne zahvalnice i priznanja i vraćaju im se vjerno.

>>Oliver Dragojević ide u SAD: Posebno se veselim nastupu u Las Vegasu

>>Ekipa 'Igre prijestolja' pozirala prije odlaska na plažu. Prepoznajete li ih?

Komentara 1

DU
Deleted user
16:04 08.05.2015.

Prekrasno! P. Dinklage, koja to mora biti karizma i volja da se sa takvom "manom" u svijetu filmskog savrsenstva izboris za ovakav uspjeh. Malo je uloga napisanih za njega i njemu slicne, ali ju je odigrao besprijekorno. Tako djeluje dragag i sarmantan. Kako samo lijepo prica o nasoj zemlji... Ma, jedan od ljepsih clanaka procitanih u zadnje vrijeme. Oliver je prica za sebe. Uvijek nevjerojatan i ostavlja bez daha ... I zbog njega se covjek pozeli vratiti kuci jer jos uvijek ima dobrih i dragih ljudi koji vracaju vjeru u lijepe trenutke i mjesta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije