Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO LETI PREKO BARE

Oliver Dragojević ide u SAD: Posebno se veselim nastupu u Las Vegasu

oliver dragojević
Foto: PR FOTO
1/3
28.04.2015.
u 20:49

Gotovo više i nije vijest činjenica koliko Olivera voli publika diljem SAD-a i Kanade. "Možda čak više nego doma", rekao bi stari morski vuk u svom poznatom šaljivo-sarkastičnom tonu

Gotovo više i nije vijest činjenica koliko Olivera voli publika diljem SAD-a i Kanade. "Možda čak više nego doma", rekao bi stari morski vuk u svom poznatom šaljivo-sarkastičnom tonu. Jer, eto ga natrag, točno nakon godinu dana od prve američke turneje. U ovoj turi obići će Cleveland, New Orleans, Houston, Saint Louis u SAD-u te Montreal i Mississaugu kod Toronta u Kanadi. Kao i prošle godine, Oliver i Dupini nastupit će u velikim dvoranama, a da ga razdragana publika s nestrpljenjem očekuje, potvrđuje i pomama za ulaznicom više jer je većina dvorana već potpuno rasprodana.

– Zvučat ce stereotipno kad kažem kako se veselim ponovnom dolasku, ali prvi put ću pjevati New Orleansu, Houstonu i St. Louisu, a to je uvijek uzbudljivo, ma koliko godina proveo na pozornicama diljem svijeta. Stoga smo pripremili vrhunski program u kojem će, vjerujem, svi uživati. Šest gradova u desetak dana diljem sjevernoameričkog kontinenta zvuči pomalo avanturistički, ali u organizaciji našeg ovdašnjeg promotora “PEER97 Music Group” ništa se ne prepušta slučaju. Uz pismu, šale i ugodna druženja, proletjet će vrijeme – rekao nam je uvijek dobro raspoloženi Oliver.

Ova turneja također je najava Oliverova megakoncerta u Las Vegasu, prijestolnici svjetske zabave, koji će se održati 26. rujna ove godine u dvorani “Pearl” poznatog Palms Resort Hotela.

– Okusio sam Royal Albert Hall u Londonu, parišku Olimpiju, sidneysku Operu, newyorški Carnegie Hall, ali se s posebnim uzbuđenjem pripremam nastupiti u Las Vegasu. Bit će to jedinstven performans i odmah mi adrenalin proradi kad čujem što je sve u pripremi. Siguran sam da će, osim moje stalne publike, u jednom takvom okruženju doći i mnogi gosti Vegasa koji nikada za mene nisu čuli. Uvijek mi bude drago biti u prilici promovirati našu zemlju među strancima, a ovo će biti jedinstvena prilika za to.

U Oliverovoj pratnji nastupit ce Simfonijski Orkestar University of Nevada pod ravnanjem svjetski priznatog dirigenta Tarasa Krysa, a u programu će nastupiti zanimljivi gosti, imena o kojima će još biti riječi. Bit će to fešta koja će trajati najmanje četiri sata, u skladu ostalim zabavama u “Gradu grijeha”.

>>Pogledajte čime je kandidat 'X Factora' oduševio Olivera Dragojevića!

>>Oliver Dragojević, Meri Cetinić, Tedi Spalato i Marijan Ban snimili spot za očuvanje Jadrana

Komentara 5

LA
LANA555
00:12 29.04.2015.

Oliver je moj lubimac negove pjesme obozavam predivne su mi.

ST
steiner
20:12 29.04.2015.

Jedva čekam, sretan ti let i vidimo se.

Avatar KizanRizan
KizanRizan
13:58 29.04.2015.

Mislis Taras Buljba???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije