Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPUSTIO SE

Poznati glumac bio je seks simbol, a u ovom izdanju teško ga je prepoznati

Russell Crowe
Foto: Profimedia
1/7
16.07.2022.
u 10:00

Crowe je 2001. godine osvojio Oscara za ulogu u Gladijatoru, a iako je tada slovio za jednog od najzgodnijih glumaca za kojim su uzdisale žene diljem svijeta dvadeset godina kasnije izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Slavni novozelandski glumac Russell Crowe ove je godine proslavio 58. rođendan. Crowe je 2001. godine osvojio Oscara za ulogu u Gladijatoru, a iako je tada slovio za jednog od najzgodnijih glumaca za kojim su uzdisale žene diljem svijeta dvadeset godina kasnije izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Posljednjih se godina glumac dosta zapustio, a izgled mu, kako se čini, više nije važan kao nekada. Glumac je već dvije godine u vezi s 27 godina mlađom djevojkom Britney Theriot.

Russell i Britney potvrdili su svoju romansu o kojoj se dugo šuškalo poljupcem na teniskom terenu još u studenom 2020. godine. Vjeruje se da je bivšu glumicu prvi put upoznao na setu svog filma "Broken City" iz 2013. godine.

Britney, koja je pljunuta slika Russellove bivše supruge Danielle Spencer, u međuvremenu je postala agentica za nekretnine. Redovito ih se može vidjeti kako lete između Sydneya i Coffs Harboura, gdje dobitnik Oscara gradi filmski studio vrijedan 400 milijuna dolara pod nazivom Aussiewood. Par je ovih dana  u Rimu, gdje Crowe snima novi film "The Pope's Exorcist", a paparazzi su ih snimili kako se voze romobilom talijanskom prijestolnicom. Russell iz braka s Danielle ima dva sina, Charlieja (18) i Tennysona (15).

VIDEO: Ivana Trump pronađena je mrtva u svom domu u New Yorku 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije