Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 22 godine

Poznata voditeljica dala otkaz na HRT-u: 'Istina je da odlazim'

Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/4
23.12.2019.
u 15:45

-Istina je, predala sam papire za otkaz no kako je to na HRT-u proces i nisam još uspjela isti iskomunicirati sa svim nadređenima, više o svemu nakon Nove godine- kratko je prokomentiorala u razgovoru za Večenji list Nevena Rendeli Vejzović.

Uoči Božića medijskim je prostorom odjeknula vijest kako s HRT-a odlazi još jedna novinarka koja je godinama bila njihovo zaštitno lice. Riječ je o Neveni Rendeli Vejzović. Iako u početku nije željela komentirati nagađanja koja se već neko vrijeme mogu čuti u gradskim kuloarima, nama je ipak odlučila potvrditi kako je riječ o istinitoj informaciji.

-Istina je, predala sam papire za otkaz no kako je to na HRT-u proces i nisam još uspjela isti iskomunicirati sa svim nadređenima, više o svemu nakon Nove godine- kratko je prokomentiorala u razgovoru za Večenji list, no o planovima za budućnost ipak nije željela govoriti.

O razlozima ovakve odluke zasad se može samo nagađati. S jedne strane, potpuno je normalno tražiti nove profesionalne izazove,a istovremeno je činjenica da lijepoj voditeljici sasvim sigurno neće biti problem naći novi angažman.
Tridesetosmogodišnja Nevena Rendeli Vejzović uz poslovne angažmane nikada nije zapostavila obrazovanje pa ima dvije diplome, Filozofskoga te Fakulteta političkih znanosti. Na javnoj je televiziji bila od 1997. godine, a od 2007. stalno je zaposlena u redakciji Zabavnog programa. Na HRT-u nisu, kao ni dosad, komentirali odlazak popularne voditeljice.

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
17:31 23.12.2019.

1981 je rođena, što znaći da je na HTVU-u od 16-ste godine. Molim malo uredničke ozbiljnosti. Zaštitno lice? Čega? Što vi mislite da je ona Gordana Bonetti?

SL
slonica46
16:37 23.12.2019.

Jako, jako važna osoba, bez nje će sve propasti...Ma dajte jadni novinarčići napišite nešto pametno i važno za Hrvatsku. Koga briga za ovu....

DU
Deleted user
16:03 23.12.2019.

jedan od najvecih socmastodonata i monopolista u hrvatskoj hrt dozivio je neviđeni udarac odlaskom voditeljice u neko drugo virtualno jato...steta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije