Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUVAJTE OVU LJEPOTU

Poznata hollywoodska glumica oduševila se Plitvičkim jezerima

Stana Katić
Foto: BREUEL-BILD/DPA/PIXSELL
1/6
12.06.2017.
u 19:41

– Nadam se da će ovi prekrasni izvori vode ostati zaštićeni, kako bi buduće generacije mogle uživati u njima – napisala je Stana i zaradila više od 17 tisuća likeova i brojnih komentara fanova,

Poznata kanadska glumica hrvatskog podrijetla Stana Katić (39) obožava zemlju rođenja svojih roditelja pa često na društvenim mrežama piše o hrvatskim ljepotama.

Hrvatskim gledateljima jedna je od najljepših hollywoodskih glumica najpoznatija po ulozi u seriji "Castle", ali i po filmu "Zrno utjehe", jednom od nastavaka Jamesa Bonda. Stana se prije dvije godine i udala u Dalmaciji za supruga Krisa Brkljaca, a ovog vikenda je boravila u Lici te objavila fotografiju s Plitvičkih jezera. Vodič joj je bio naš poznati agronom i ekolog mr. Roman Ozimec.

– Nadam se da će ovi prekrasni izvori vode ostati zaštićeni kako bi i buduće generacije mogle uživati u njima – napisala je Stana i zaradila više od 17 tisuća likeova i brojnih komentara fanova, među kojima se našlo i onih na hrvatskom jeziku. Jedan ju je pratitelj podsjetio kako Hrvatska ima osam nacionalnih parkova te joj savjetovao da posjeti još poneki.

Komentara 30

SA
samograd
21:16 12.06.2017.

Stana je porijeklom iz Koljana sela pored Vrlike i tamo su živjeli hrvatski građani srpske nacionalnosti .Selo je sad prazno stanovnici su svojevoljno otišli za vrijeme "Oluje".

GO
goronja
00:08 13.06.2017.

Mislim kome je to bitno, anonimna glumica bez nekog značaja sa par serija i jefnim filmom, užas

SI
Sidro123
06:20 13.06.2017.

ajde srbici što ste se odmah uskopunili zato što je spomenuto da je hrvatica. Koga briga što je ona, novine svašta natucaju i onako nikad čuo za nju, a ovdje se svi skupili kao da vam je netko ukrao, neš ti nje koja vrijednost, vjerojatno srbiji nese zlatna jaja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije