Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naše gore list

Stana Katić očarala na holivudskom crvenom tepihu

Stana Katić
Reuters/Pixsell
12.01.2012.
u 18:00

Glumica čiji su roditelji iz Dalmatinske zagore dobila je nagradu People’s Choice

Serija “Castle” dobila je nagradu People’s Choice za najbolju kriminalističku seriju, a pobjednički kipić preuzela je Stana Katić, koja u seriji igra glavnu žensku ulogu, detektivku Kate Beckett. Glumica, čiji su roditelji iz Dalmatinske zagore, na crvenom se tepihu pojavila u crnoj haljini s dubokim dekolteom i za svoj izgled dobila same pohvale. Njezin partner iz serije Nathan Fillion dobio je nagradu za najboljeg glumca u TV drami pobijedivši tako Hugha Laurieja.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Meggi
Meggi
18:20 12.01.2012.

Congrats!

LI
liliZG
14:31 13.01.2012.

..skoro je nisam prepoznala na ovoj slici,.....sve u svemu i ja pratim seriju i odlična je.......zabavna i ugodna.........čestitam...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije