Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Poznata glumica upravo proživljava najteže tjedne u svome životu

Foto: IPA/PIXSELL
1/7
17.10.2018.
u 11:06

John W. Bullock, otac glumice Sandre Bullock umro je u 93. godini.

Bilo je ovo teških nekoliko tjedana za Sandru Bullock. Glumica, oskarovka, prvi put se pojavila u javnosti nakon smrti oca na hollywoodskoj proslavi Elle žena. Tamo je došla podržati svoju kolegicu Sarah Paulson.

– Trebala sam napisati prekrasan govor o svim stvarima koje volim kod Paulson – počela je 54-godišnjakinja i nastavila – no imala sam groznih nekoliko tjedana. Umro mi je otac i oba psa.

Njezin otac John W. Bullock umro je 18. rujna u 93. godini. Prema časopisu Us Weekly, Sandrin dečko, fotograf Bryan Randall, otkrio je novosti na svom privatnom Instagramu uz fotografiju Johna koji se odmara u fotelji. Nejasno je kako su umrli psi Ruby i Poppy, koje su spasili iz azila.

Bullock je u svome govoru spomenula i da je nedavno pročitala članak koji govori kako najbolja stvar koju žena može učiniti za sebe jest da održava dobre odnose s prijateljicama. Glumica inače preferira provoditi slobodno vrijeme daleko od očiju javnosti sa svojim dečkom i dvoje djece, Louisom koji ima osam godina i Lailom koja ima šest.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar grbadeva
grbadeva
11:58 17.10.2018.

Tragedija. Umro u devedeset trećoj, a inače žive do sto pedeset osam?

SP
Sveti_pećinski
13:08 17.10.2018.

Mlad čovjek. Strašno.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:48 17.10.2018.

Za kime vise zali...za psima ili za starim?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije