Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reese Witherspoon

Poznata glumica i agent za talente Jim Toth objavili da se rastaju

Foto: PA/Pixsell
1/10
Autori: Vecernji.hr, Hina
25.03.2023.
u 17:30

Par se vjenčao u ožujku 2011. na Witherspooninom ranču u Ojaiju u Kaliforniji, sjeverozapadno od Los Angelesa. U rujnu 2012. par je dobio dječaka po imenu Tennessee James. Sada su objavili da se rastaju.

Oscarom nagrađena glumica i producentica Reese Witherspoon i njezin suprug Jim Toth, agent za talente, objavili su u petak da su donijeli "tešku odluku o razvodu".

Par se vjenčao u ožujku 2011. na Witherspooninom ranču u Ojaiju u Kaliforniji, sjeverozapadno od Los Angelesa. U rujnu 2012. par je dobio dječaka po imenu Tennessee James.

- Uživali smo u toliko prekrasnih godina zajedno i idemo naprijed s dubokom ljubavlju, dobrotom i uzajamnim poštovanjem za sve što smo zajedno stvorili - rekao je par u zajedničkoj izjavi objavljenoj na Witherspooninom Instagram računu.

- Naš najveći prioritet je naš sin i cijela naša obitelj dok prolazimo kroz ovo sljedeće poglavlje - dodali su.

Witherspoon ima dvoje starije djece - kći Avu i sina Deacona s prvim suprugom Ryanom Phillippeom. Par se razveo 2007. godine.

Witherspoon, 47, koja je odrasla u Nashvilleu, Tennessee, osvojila je Oscara za najbolju glumicu u filmu country glazbe "Hod po rubu" iz 2005. godine. Također je producirala nekoliko filmova i televizijskih emisija uključujući "Velike male laži" i "The Morning Show".

Inače, glumica je nedavno pokazala kći Avu i time obilježila Nacionalni dan kćeri.
- Osjećam se sretno što imam svoju divnu, kreativnu, talentiranu kćer u svom životu! Dar je podijeliti ovo životno putovanje s tobom kao i najbolje savjete za šminkanje. Stvarno je sjajno dijeliti savjete o ljepoti, memeove o psima, ali i istu veličinu cipela. Sve to čini život tako zabavnim!, napisala je Reese pokraj fotografije, a Ava joj se javila u komentarima i poručila da je voli. 

Pratitelji su ponovno u komentarima primijetili veliku sličnost mame i kćeri

 "Copy-paste", "Tko je tko?", "Koja od vas je Reese?", "Vi ste blizanke", "Kao sestre", "Dokaz da je kloniranje stvarno. Ona je tvoja preslika", samo su neki od komentara.

VIDEO Snimanje novog spota Prljavog kazališta

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije