Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbrisan iz pamćenja

Povrgnula se hipnozi kako bi zaboravila bivšeg dečka

katy perry
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
05.04.2014.
u 13:47

Katy Perry i John Mayer prekinuli su u veljači nakon 18 mjeseci turbulentne veze, a pjevačici je prekid teško pao te je bila potpuno slomljena

Iznenadan prekid Katy Perry i Johna Mayera teško je pao pop-pjevačici, pa kako bi što prije zaboravila bivšeg dečka 29-godišnja Katy podvrgnula se hipnozi.

Svima se činilo kako je Katy konačno uspjela ukrotiti američkog srcolomca, koji je prije nje zaveo Jennifer Aniston, Taylor Swift i Jessice Simpson.

- Katy je nakon prekida bila potpuno slomljena, mislila je da će se vjenčati, a ne prekinuti. Ipak, odlučila ga je "pokopati" u svojim mislima te se poslužila alternativnim metodama, odnosno hipnozi kako bi ga brzo i efikasno zaboravila i nastavila sa svojim životom - otkrio je izvor blizak pjevačici.

Perry i Mayer prekinuli su u veljači nakon 18 mjeseci turbulentne veze, koju su dotad prekidali već nekoliko puta.

>>Planirali ljetno vjenčanje, ali iznenada ga je ostavila?

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije