Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospodin Savršeni

Povratak u djetinjstvo neke će kandidatkinje stajati ostanka u showu

Foto: PROMO
1/5
12.09.2019.
u 13:40

Nova epizoda showa „Gospodin Savršeni“ emitira se večeras u 20 sati na RTL-u.

U današnjoj epizodi showa „Gospodin Savršeni“ neke će natjecateljice platiti zbog svojih nepromišljenih poteza pa će njihova avantura u vili Gospodina Savršenog doći svome kraju.

No, kako bi razveselio ostale dame, Gospodin Savršeni pripremit će im pregršt iznenađenja i vratiti ih u djetinjstvo. Zadaci koje će postaviti pred njih neće biti nimalo laki, ali djevojke će potrošiti zadnji atom snage kako bi mu pokazale svoju spretnost i spremnost da osvoje razgovor nasamo s njim, što neke djevojke neće najbolje prihvatiti.

Foto: Promo

Koje djevojke ne biraju sredstva kako bi došle do cilja, kome će Mijo pokazati koliki je džentlmen, a koja djevojka više neće moći nimalo sakriti svoju ljubomoru – ne propustite pogledati u novoj epizodi showa „Gospodin Savršeni“ večeras u 20 sati samo na RTL-u.

Osobni trener, prvak Hrvatske u bodybuildingu, vatrogasac, model, bloger Večernjeg lista, a potom i Gospodin Savršeni. Sve je to upravo tim redom Mijo Matić – najpoželjniji hrvatski neženja za kojeg se bori 19 ljepotica u hrvatskoj inačici popularnog „The Bachelora“.

U intervjuu za Večernji otkrio je kakav ga tip žene privlači.

– Možda će vas odgovor razočarati, ali ne gledam žene tako da ih generaliziram ili stavljam u kalupe. Nešto me kod njih privuče, energija kojom zrače, način na koji se odnose prema sebi i ljudima oko sebe dosta je vidljiv na prvu i meni dosta bitan – govori nam Mijo dodajući da postoji jedna stvar koja će ga uvijek odbiti kod partnerice, a to je neiskrenost.

Već u prvoj epizodi nove sezone raskošno ljubavno gnijezdo morale su napustiti dvije djevojke. – Svi smo se svjesno upustili u ovu avanturu, svi smo znali kakva je igra u pitanju i kakva su pravila. U tom sam trenutku igrao s kartama koje sam imao u ruci i nimalo ne žalim zbog odluke koju sam donio – objasnio nam je Mijo i dodaje: „Kratko je trajalo i nadam se da ih nisam povrijedio i da će one u budućnosti pronaći svog gospodina savršenog.“

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije